Fantomele i-au provocat 200 de incendii! Expertii in paranormal, depasiti

Ultima actualizare: 06-05-2012 06:54
Fantoma

Spiritele care bantuie casa unei femei din Malaezia nu se dau batute nici dupa ce un comando musulman specializat in vanatoarea de fantome a incercat sa le goneasca. Proprietara casei, o batrana de 73 de ani, a declarat ca nu mai suporta situatia.
 

Zainab Sulaiman are casa plina de fantome. Asta n-ar fi atat de rau daca acestea si-ar vedea de treaba, insa spiritele sunt ...piromane. Proprietara casei, care locuieste acolo impreuna cu nora si cu nepotii, spune ca au existat peste 200 de incendii in respectiva locuinta, toate provocate de acestea.

Zilele trecute, musulmani experti in vanatoarea de fantome, stransi in grupul Darul Shifaq, au stat jumatate de noapte in casa batranei din satul Kampung Penam­bang Bunga Emas. Si-au folosit tot arsenalul, doar, doar vor pleca fantomele:

- au cantat versuri din Coran,

- au dat cu apa sfintita peste toate tablourile si colectiile de pistoale, sabii si armuri, banuite a fi locuri perfecte de ascunzatoare pentru spirite.

Liderul grupului Darul Shifaq, Zakaria Ya, a spus: "Am mai avut de-a face cu astfel de activitati paranormale si s-ar putea ca totul sa vina de la antichitatile pe care femeia le are prin casa. Zainab ar fi putut mosteni obiectele de la stramosii ei, care ar fi putut practica magia neagra".

Din pacate, de cand tine casa sub observatie, numarul incendiilor inexplicabile a crescut, potrivit AsiaOneNews.

"De cateva zile am numarat cel putin 46 de nou focuri aparute peste tot unde sunt haine si in fiecare colt al casei. In ciuda eforturilor noastre, spiritele sunt inca aici", a declarat Zakaria.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO