Franta roseste! Directorul unei inchisori s-a indragostit de o detinuta

Ultima actualizare: 06-09-2012 16:34
inchisoare

Directorul inchisorii pentru femei din Versailles a cazut in mrejele uneia dintre detinute. Una cu reputatie veche de seducatoare si manipulatoare. In schimbul favorurilor intime, directorul i-a facut detinutei de 22 de ani toate voile.

Emma fusese condamnata la 9 ani de temnita pentru rolul de "momeala" jucat in cazul rasunator Ilan Halimi. Liceeana de origine iraniana l-a atras pe un tanar evreu in capcana mortala pusa la cale de asa numita "banda a barbarilor". In urma cu 5 ani, Ilan a fost rapit, sechestrat si torturat pana la moarte.

O data ajunsa dupa gratii, Emma si-a folosit din nou farmecele, de aceasta data pentru a obtine favorurile directorului. Adica: celula separata, bani, colete, un telefon mobil si cartele. Asta a trezit repede banuielile gardienilor.

Directorul inchisorii, in varsta de 41 de ani, a recunoscut ca a intretinut relatii intime cu Emma timp de un an. Ba, mai mult, sustine ca s-a indragostit cu adevarat si ca planuia sa o ia de nevasta, atunci cand ar fi fost pusa in libertate.

Directorul penitenciarului a fost suspendat si risca o pedeapsa de 3 ani de temnita. La randul ei, fata s-ar putea alege cu un supliment de pedeapsa de 5 ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO