Explozie la Camera de Comert si Industrie din Antalya. Mai multe persoane au fost ranite

Ultima actualizare: 28-10-2016 07:14
explozie ANtalya

Mai multe persoane au fost ranite intr-o puternica explozie care s-a produs marti dimineata in parcarea unei cladiri care adapostea Camera de Comert si Industrie din Antalya, sudul Turciei, informeaza Reuters.

 

La fata locului au fost trimise ambulante, a relatat CNN Turk. Primarul statiunii a declarat ca vietile ranitilor nu sunt in pericol si ca explozia ar fi putut fi accidentala. 'Intre 10 si 12 cetateni (au fost) raniti usor de cioburi', a declarat - potrivit AFP - primarul Menderes Türel, care a insistat totodata ca este 'prea devreme' pentru a vorbi despre un posibil 'act terorist'.

 

Cauza exploziei produse la cativa kilometri de aeroportul din Antalya, importanta statiune turistica la Marea Mediterana, nu era imediat cunoscuta. 'Ar putea fi o explozie accidentala. Informatii initiale sugereaza ca vietile ranitilor nu sunt in pericol', a declarat Türel pentru postul CNN Turk.

Potrivit imaginilor transmise de televiziuni, dintr-o masina distrusa de explozie se ridica fum, iar mai multe vehicule aflate in apropiere erau avariate. Explozia a provocat fisuri in fatada cladirii si a spart geamurile.

Turcia este in alerta dupa mai multe atacuri cu bomba din acest an, atribuite gruparii jihadiste Stat Islamic si militantilor kurzi. in aceasta luna, autoritatile din Ankara au interzis manifestatiile publice de teama unor noi atacuri, iar Departamentul de Stat al SUA si-a avertizat cetatenii cu privire la calatoriile in Turcia.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO