"Este un gest bolnav". Anuntul care a dezgustat Facebook-ul. VIDEO

Dată publicare: 02-01-2012 18:16
Dată actualizare: 21-10-2012 00:16
Sursa: Mediafax


caz

Un barbat a declansat furia utilizatorilor de Facebook atunci cand a postat pe pagina sa un anunt de vanzare. "Este un gest bolnav", asa a fost catalogat anuntul barbatului de catre fanii retelei de socializare.

Un barbat care a incercat sa vanda pe Facebook dintii si maxilarul unui casalot va fi dat in judecata de autoritatile britanice, scrie dailymail.co.uk.

Casalotul de peste 12 metri a fost gasit mort pe o plaja din Norfolk in ajunul Craciunului. In cursul zilei de duminica, a fost creata o pagina pe Facebook care anunta vanzarea dintilor si a maxilarului animalului. Pretul cerut in anunt era de 5 lire pentru fiecare dinte si de 45 de lire pentru maxilar.

Barbatul care a creat pagina de Facebook este cercetat de politisti, deoarece vanzarea oricarei parti a corpului unui casalot este ilegala. Casalotul este o specie pe cale de disparitie. Utilizatorii de Facebook au catalogat vanzarea dintilor de casalot ca "dezgustatoare" si "un gest bolnav".

Balena uriasa a devenit o atractie morbida pentru turisti pe plaja pe care a esuat. Se crede ca animalul, care in prezent este in proces de descompunere, a murit cu ceva timp in urma, si va fi ridicat de pe plaja in urmatoarele zile.

Sursa: Mediafax, Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO