Echipa de fotbal Concordia Chiajna, blocata in Istanbul. "Speram sa ajungem cu bine in tara"

Ultima actualizare: 19-07-2016 00:19
Concordia CHiajna in istanbul

Delegatia echipei de fotbal Concordia Chiajna se afla blocata in Istanbul, potrivit paginii de Facebook a clubului, dupa ce armata a incercat sa preia puterea in Turcia.

''Delegatia Concordiei Chiajna se afla inca in Istanbul, un oras care fierbe in aceste momente. Suntem la un hotel langa aeroportul principal din Istanbul. Va vom tine la curent cu evolutia evenimentelor. Speram sa ajungem cu bine in tara'', se arata in comunicatul gruparii ilfovene. Pare ca orasul Istanbul isi reia viata de zi cu zi. Delegatia Concordiei se afla in hotel si asteapta un semn ca ne putem duce la aeroport. In acest moment e liniste in zona aeroportului.

Sambata dimineata, pe pagina de Facebook a fost postat un nou mesaj : "Pare ca orasul Istanbul isi reia viata de zi cu zi. Delegatia Concordiei se afla in hotel si asteapta un semn ca ne putem duce la aeroport. In acest moment e liniste in zona aeroportului".

Pe pagina de Facebook a fost postata si un filmulet care arata situatia de langa hotelul in care sunt cazati fotbalistii.

Concordia a desfasurat un stagiu de pregatire in Turcia si urma sa revina in tara, unde sambata are programate antrenamentul oficial si conferinta de presa premergatoare finalei Cupei Ligii. Finala Cupei Ligii este programata duminica, de la ora 20,00, cu Steaua Bucuresti, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie, avand in vedere evenimentele aflate in curs de desfasurare in Turcia.

"Referitor la evenimentele aflate in curs de desfasurare in Turcia, MAE recomanda turistilor si celorlalti cetateni romani aflati pe teritoriul acestui stat sa nu paraseasca locatiile de cazare, sa evite orice deplasari care nu sunt strict necesare, in special in locurile aglomerate, si sa se informeze in permanenta asupra evolutiei situatiei interne. De asemenea, avand in vedere ca, potrivit informatiilor disponibile, aeroporturile internationale si alte cai de comunicatii din Turcia sunt momentan blocate, cetatenii romani care intentioneaza sa se deplaseze spre orice destinatii din Turcia in cursul zilelor urmatoare sunt sfatuiti sa isi reprogrameze calatoriile respective", se arata intr-un comunicat al MAE transmis AGERPRES.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO