Doua femei, mama si fiica, au murit in noaptea de Inviere dupa ce au ramas blocate in sauna timp de 90 de minute

17-04-2017 11:44


sauna

Doua femei, mama si fiica, in varsta de 65 de ani respectiv 45 de ani, au murit in Cehia, dupa ce au ramas blocate intr-o sauna, in noapea de Inviere.

Conform datelor politiei, manerul usii de la sauna s-a stricat blocandu-le pe femei inauntru pentru mai bine de 90 de minute. Acestea au incercat sa fosteze usa, dar fara success, relateaza The Guardian.

”O mama si fiica ei, in varsta de 65 de ani respectiv 45 de ani, au intrat in sauna amenajata in gradina casei unor prieteni de familie”, a precizat Iva Kormosova, purtatoare de cuvant a politiei cehe.

”Proprietaruul a remarcat ca victimele se aflau de prea mult timp in sauna si a mers sa verifice. Le-a gasit intinse pe jos”, a mai spus Iva Kormosova, adaugand ca victimele au petrecut aproximativ 90 de minute in acea sauna.

Medicii de la serviciile de urgente au venit la fata locului si au constatat decesul celor doua femei.

”Manerul usii de la sauna a cazut, iar femeile au ramas prinse in interior. Au incercat sa sparga fereastra usii, dar nu au reusit”, a spus Iva Kormosova.

Accidentul s-a produs in apropiere de orasul Jicin, aflat la nord-vest de Praga, sambata seara. Autoritatile au demarat o ancheta.
 

Sursa: Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO