Două femei în stare de ebrietate au fost călcate de metrou, la New York. Una a murit pe loc

Ultima actualizare: 10-12-2019 15:47
metrou
Pro TV

O femeie a murit și alta a fost grav rănită după ce au căzut între vagoanele unui metrou din New York.

Incidentul s-a petrecut duminică, la stația de metrou Broadway Junction din Brooklyn, potrivit departamentului de poliție din New York, potrivit FoxNews.

O anchetă preliminară a dezvăluit că cele două femei, în vârstă de 23 și 24 de ani, coborâseră împreună din metrou și mergeau pe marginea peronului, în timp ce trenul părăsea stația.

Un bărbat care se afla în stație, Kwame Martin, în vârstă de 33 de ani, a declarat pentru New York Post că cele două purtau tocuri înalte și erau „vizibil în stare de ebrietate” înainte să cadă între vagoane.

„Prietena ei a încercat să o prindă, dar greutatea era prea mare și au căzut amândouă pe șine. Apoi, metroul a plecat din stație”, a spus Martin.

„S-au auzit urlete îngrozitoare și sunetele oaselor rupte în timp ce metroul trecea peste ele”, a mai transmis bărbatul.

Martin a spus că oamenii de pe platformă au făcut tot ce au putut pentru a încerca să oprească metroul, apăsând violent butonul de urgență, dar fără rezultat.

Femeia de 23 de ani a fost declarată moartă la fața locului de către paramedici, în timp ce cealaltă, de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul Brookdale în stare stabilă.

Potrivit medicilor, cele două „păreau să fie intoxicate cu alcool” înainte de a cădea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO