Discuție inedită între Brad Pitt şi un astronaut american aflat la bordul ISS

Ultima actualizare: 17-09-2019 09:54

Discuție inedită între Brad Pitt şi un astronaut american aflat la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Actorul american, care în cel mai recent film al său a interpretat rolul unui astronaut, a vrut să afle de la un specialist cum s-a descurcat în producţia lansată la festivalul de la Veneţia.

Dar curiozitățile nu s-au oprit aici. După amabilităţile de început, Brad Pitt a fost curios să afle cât de bine a interpretat rolul astronautului în pelicula "Ad Astra".

Brad Pitt: "Acum, că sunt în legătură cu tine tocmai pe Staţia Internaţională, hai să vorbim despre mine: Cum m-am descurcat?"

Nick Hague, astronaut: "Trebuie să îți spun că a fost foarte bine. Interpretarea, spațiul înconjurător. Totul, din câte îmi dau seama, arată identic cu spațiul în care sunt, din jurul meu."

Deşi a intrat în pielea unui astronaut, actorul nu a experimentat cu adevărat traiul la gravitaţie zero, aşa că a ținut morțiș să afle cum este.

Brad Pitt: "Care sunt repercusiunile asupra corpului la gravitație zero? Stai, în primul rând, este, ar fi dimineaţă pentru tine acolo? Ar fi noapte? Cum îţi gestionezi orele de somn?"

Nick Hague, astronaut: "Fac multe eforturi pentru a gestiona ritmul circadian. În primul rând, folosim diverse nuanţe din spectrul de culori pentru a avea dimineaţă - lumină foarte strălucitoare, albastră, care apoi poate fi transformată într-o lumină mult mai normală, într-un spectru mai echilibrat. Iar apoi, noaptea, stingem lumina albastră."

Brad Pitt a cerut şi o părere despre "rivalul" său - George Clooney, protagonistul filmului "Gravity".

Brad Pitt: "Cine a fost mai credibil, Clooney sau Pitt?"
Nick Hague, astronaut: "Tu ai fost, absolut."

Brad Pitt: "Nick, îţi mulţumesc foarte mult. A fost o reală plăcere. Un adevărat vis pentru mine. Şi abia aştept să mă laud în faţa copiilor mei."

În "Ad Astra", peliculă lansată la Festivalul de Film de la Veneţia la sfârşitul lunii august, Brad Pitt joacă rolul unui astronaut care ajunge la marginea sistemului solar în căutarea tatălui său.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO