Dior, prezentare spectaculoasă la Paris. Bârfa evenimentului: vânzarea casei de modă Versace


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 25 Septembrie 2018 18:14
Categorie: Stiri externe

Capitala modei s-a mutat de la Milano la Paris. Săptămâna modei din Orașul luminilor a debutat cu o prezentare spectaculoasă, semnată Dior.

În timp ce așteptau show-ul, spectatorii avizați comentau cu însuflețire zvonurile că faimoasa casă de modă Versace a fost preluată de compania lui Michael Kors, pentru 2 miliarde de dolari.

Casa Dior şi-a prezentat noua colecţie pe hipodromul Longchamp de lângă Paris. Locul a fost amenajat ca un studio de dans şi iluminat doar de câteva reflectoare. În timp ce din tavan cădeau petale de trandafir, câţiva dansatori au interpretat o coregrafie concepută de israelianul Sharon Eyal.

Colecţia pentru primăvara-vara viitoare a debutat sobru, cu rochii negre, lungi şi largi, tricotaje cu ochiuri generoase ori taioare cu centuri subţiri, purtate cu fuste ample, lungi până la jumătatea gambei.

În partea a doua, paleta cromatică s-a diversificat. Rochiile şi fustele fluide, din şifon sau tul beige, violet ori gri, aveau imprimeuri florale sau geometrice.

La câteva zile de la prezentarea celei mai noi colecţii, s-a aflat că familia Versace înstrăinează casa de modă care îi poartă numele.

Unul dintre cele mai prestigioase branduri de modă din lume, Versace a fost preluat de compania fondată de designerul american Michael Kors, pentru două miliarde de dolari.

Premieră plină de emoţii pentru Victoria Beckham. Noua colecţie, prezentata la Săptămână Modei de la Londra
VIDEO PROTVPLUS.RO