Dennis Rodman, dezvaluiri despre cea mai recenta vizita in Coreea de Nord. Ce schimbari a constatat la oameni


Ultimul update: Marti 27 Iunie 2017 06:53
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2017 11:24
Categorie: Stiri externe
dennis rodman

Fostul baschetbalist Dennis Rodman a dezvaluit, intr-un interviu pentru ABC News, cum a decurs cea mai recenta vizita a sa in Coreea de Nord, in care nu s-a intalnit insa cu Kim Jong-un.

"Pana acum ne-am intalnit. Vizitele mele in coreea de Nord sunt insa mai mult concentrate pe sport, nu pe chestiuni politice. Incerc sa aduc sporturile in Coreea de Nord", a spus Rodman.

El spune ca tara condusa de Kim Jong-un s-a schimbat pe parcursul vizitelor sale, aratand ca "este foarte modernizata acum".

"Auzi radioul, oamenii vorbesc, sunt foarte fericiti acum pentru ca este din nou civilizatie", a mai spus Rodman.

El il numeste prieten pe Kim Hong-un si spune ca "oamenii nu ii vad partea buna a tarii". "Este ca si cum ai merge in Asia, ca si cum ai merge in Istanbul, Turcia sau orice alt loc. O sa vedeti si saracie", a adaugat fostul sportiv.

"Cred ca oamenii nu il vad ca pe un tip prietenos", a mai spus Rodman, adaugand ca "daca vorbesti cu Kim Jong-un" o sa vezi o alta parte a lui.

"Cantam karaoke, e distractiv. Calarim. Politica e lucrul rau. O sa-i cer lui Donald Trump sa mearga cu mine, sa incercam sa rezolvam problemele. Vreau sa vad ambele tari ca se inteleg, ca au un dialog", a mai spus Dennis Rodman.

De asemenea, acesta a dezvaluit ca liderul nord-coreean i-a dat un mesaj sa i-l transmita fostului presedinte Barack Obama intr-o vizita anterioara a lui si crede ca la urmatoare vizita, care poate avea loc in august, poate ii va da un mesaj si pentru presedintele Donald Trump.

Rodman spune ca nu merge in Coreea de Nord pentru atentie, ci pentru ca "incearca sa ajute"

 

Sursa: ABC News

VIDEO PROTVPLUS.RO