Cum funcționează pe timp de pandemie cel mai scump magazin de pe planetă

Dată publicare: 14-07-2020 08:37
Dată actualizare: 14-07-2020 10:13


În timp ce mulţi oameni poartă măști de protecţie făcute acasă, cei cu dare de mână aleg unele cu preţuri ameţitoare.

De pildă, merg în magazinele de lux, unde se intră doar pe bază de programare, aflate pe cea mai scumpă stradă din Beverly Hills.

Aceste buticuri, care au făcut de-a lungul anilor din Rodeo Drive una dintre cele mai faimoase străzi din lume, încearcă să îşi păstreze clienţii fideli chiar şi în vremuri de pandemie.

Pe bulevardul luxului se află un magazin cunoscut ca fiind cel mai scump de pe planetă. Celebru şi pentru faptul că accesul se face doar pe baza unei programări, locul a fost vizitat în trecut de foşti preşedinţi americani şi de nenumărate vedete. În prezent, în afară de igienizarea constantă a suprafeţelor şi purtarea măştilor, nu s-a schimbat nimic pentru clientela selectă care îi trece pragul. În plus, cei care ajung acolo găsesc, în ediţie limitată, un set de accesorii în ton cu perioada în care trăim.

"Cutia este din mătase naturală, la fel și batista pe care o vedeți aici. Setul conține și o cravată confecționată tot din mătase naturală. Și ultima, dar nu cea din urmă, este această mască, care are pe interior filtre detașabile."

Un astfel de set costă 1.350 de dolari. Dar, în ciuda preturilor ameţitoare, magazinele nu duc lipsă de oaspeţi.

Kathy Gohari, vicepre;edintele comitetului Rodeo Drive: "Fiecare magazin de aici plănuia să revină la "noua normalitate" cu luni înainte de a avea voie să facă acest lucru. Aveau puse tot felul de afișe pe geamuri, aveau deja stabilite măsurile de siguranță, aveau autocolantele și indicatoarele deja comandate. Mulți dintre comercianți au angajat chiar și personal suplimentar pentru a asigura distanțarea fizică adecvată în rândul oaspeților și al personalului."

California este unul dintre statele americane grav afectate de pandemie, iar planurile de redeschidere au fost date peste cap în ultimele săptămâni.


VIDEO PROTVPLUS.RO