Cum ar fi aratat de fapt chipul lui Iisus. Un expert in criminalistica a refacut o imagine cu mult diferita a Mantuitorului


Ultimul update: Vineri 18 Decembrie 2015 07:07
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2015 17:11
Categorie: Stiri externe
IISUS

Un expert in criminalistica a folosit craniile a trei evrei din perioada in care se crede ca ar fi trait Iisus si a reusit sa recreeze cum ar fi aratat de fapt chipul Mantuitorului, scrie The Independent.

Imaginea creata de Richard Neave, un fost artist, expert in criminalistica la Universitatea din Manchester, a fost facuta folosind metodele de investigare criminalistica, dar si dovezi arheologice, cele trei cranii vechi de peste 2000 de ani.

Concluzia artistului reda o imagine cu mult diferita fata de modul in care icoanele si picturile il infatisau pe Iisus pana acum.

Potrivit lui Neave, fiul lui Dumnezeu ar fi avut trasaturi tipice evreilor din Orientul Mijlociu, din zona Galileei si nordul Israelului: pometi proeminenti, barba stufoasa, ochi caprui, ten masliniu si par cret.

 

Forensic Anthropologist Richard Neave, this is what Jesus Christ may have looked like. Using information from skulls found at Israeli archaeological sites, this is his rendition. What do you think?

Posted by Don Schwenneker WTVD on Monday, 14 December 2015

Sursa: The Independent

Tags: iisus, icoana, chip,

VIDEO PROTVPLUS.RO