Criminal in serie, gasit vinovat pentru uciderea 11 femei, carora le-a conservat cadavrele

Ultima actualizare: 29-04-2012 02:36
Anthony Sowell

Un fost marinar din Statele Unite risca sa pedeapsa cu moartea, dupa ce a recunoscut ca a ucis 11 femei, ale caror cadavre le-a conservat in casa si gradina sa din Cleveland, statul Ohio.

Dupa un proces ce a durat trei saptamani, Anthony Sowell a fost gasit vinovat de omor, rapire, viol, profanare de cadavre, furt si tentativa de omor. Cadavrele au fost gasite dupa arestarea lui, in octombrie 2009.

Potrivit procurorilor, fostul marinar era manat de un apetit sexual greu de controlat.

Desi au fost alertate de mai multe ori, autoritatile nu au luat nicio masura. De altfel, victimele erau sarace, de culoare si traiau pe strazi, ceea ce explica oarecum de ce disparitia lor a trecut neobservata.

Intr-un final, politisti au decisi sa perchezitioneze casa lui Sowell, dupa ce o femeie le-a povestit ca a fost atrasa de acesta in casa lui, unde a fost violata, iar barbatul a incercat sa o stranguleze, inainte de a o elibera. Au gasit doua cadavre aflate in descompunere pe un pat. Dupa cateva saptamani de scormonit in preajma casei, alte opt corpuri au fost gescoperite in casa si gradina, precum si un craniu pus intr-o galeata.

In varsta de 51 de ani, Anthony Sowell, a fost arestat pe strada. In 1990, el a fost condamnat pentru violarea unei femei insarcinate si a fost eliberat dupa 15 ani de detentie.

Citeste si:

Un roman din Norvegia despre atentate: Aici, politistii nu au pistoalele asupra lor

Supravietuitor al carnagiului din Norvegia: M-am prefacut ca sunt mort. M-am acoperit de cadavre

Autorul atentatelor, pus sub acuzare pentru terorism. 85 de zile de puscarie pentru fiecare victima

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO