Dwayne Johnson și familia lui s-au îmbolnăvit de Covid-19. Mărturia actorului

Ultima actualizare: 03-09-2020 19:51

Din Marea Britanie până în India, trecând prin Cehia ori Franța, virusul SARS-COV-2 bate zilnic noi recorduri de răspândire.

Se accelerează însa și eforturile pentru lansarea unui vaccin salvator. Peste Ocean, responsabilii din sănătate au fost anunțați să se pregătească pentru distribuirea unui potențial vaccin.

Dwayne Johnson și familia sa, infectați cu Covid-19

 

În rândul vedetelor infectate a intrat și starul de la Hollywood Dwayne Johnson. Nu s-a îmbolnăvit doar el, ci toată familia, inclusiv fetițele de 5, respectiv, 2 ani.

Într-un mesaj postat pe instagram, actorul american Dwayne Johnson, zis și the The Rock, datorita rolului din seria "Fast and Furious", a povestit fanilor cum a trecut prin experiența COVID.

Dawyne Johnson: Eu, soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale noastre am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Acum, am trecut de greu. Suntem bine. Nu mai suntem contagioși. Pe fetițele noastre Jazzy și Tia le-a durut puțin gâtul, dar și-au revenit rapid. Însă pentru mine și Lauren a fost diferit. Nu am scapăt ieftin, dar am învins boala. Am luat virusul de la prieteni apropiați de familie, oameni pe care îi iubim și în care avem încredere. Tot ce putem face e să controlăm ce se poate controla. Purtați măști, întăriți-vă sistemul imunitar, gândiți-vă de două ori înainte să vă vedeți cu cineva. Am prieteni foarte buni care și-au pierdut părinții din cauza COVID, acest virus este neobosit, neiertător și foarte perfid.”

Un potențial vaccin anti-Covid ar putea fi disponibil la finalul lunii octombrie

 

Centrul American pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a cerut responsabililor din sectorul public al sănătății să fie pregătiți pentru distribuirea unui potențial vaccin anti-Covid, până la sfârșitul lunii octombrie.

Vestea survine în contextul în care medicii și ziariștii de peste Ocean denunță tot mai apăsat accelerarea procesului de dezvoltare și distribuire a vaccinului din cauza presiunilor politice.

Lansarea unui vaccin ar putea fi așa-numita "surpriza din octombrie" a administrației Trump, practic în ajunul alegerilor prezidențiale programate pentru 3 noiembrie.

Între timp, peste tot în lume, pandemia își accelerează cursul. Ieri Franța a raportat din nou peste 7 mii de cazuri noi, iar Cehia a anunțat cel mai mare număr de îmbolnăviri zilnice de la debutul pandemiei de coronavirus, respectiv 650 de infectări.

Orice alt bilanț pălește însă în fața cifrelor anunțate de India, care a avut ieri aproape 84 de mii de teste pozitive, un record absolut.

Colosul asiatic are totuși o rată a mortalității relativ scăzută: 67.000 de decese la aproape 4 milioane de cazuri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!