Crater imens, in centrul capitalei Moldovei. Cladirea unei banci a fost complet rupta de lume. FOTO si VIDEO

09-06-2016 12:00

banca prabusita chisinau

Au fost clipe de panica joi noapte in Chisinau, dupa ce intrarea in sediul unei banci s-a surpat, transformandu-se intr-un crater urias.

Incidentul a avut loc in sectorul Rascani al capitelei Republicii Moldova, pe strada Miron Costin. Dupa ce scara de la intrarea in sediul unei banci s-a surpat, alunecand intr-un crater de mari dimensiuni, ulterior si peretii cladirii au inceput sa alunece in jos. Astfel ca, joi dimineata, banca a ajuns sa fie complet inaccesibila si autoritatile spun exista riscul ca intreaga cladire sa se prabuseasca.

De vina ar fi un santier aflat la doar cativa metri distanta, unde tocmai s-a sapat groapa pentru fundatia unei cladiri. Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca spune "Examinam cateva ipoteze: precipitatiile, eroare de proiectare sau inlocuirea pilotilor de beton cu piloti de metal, o solutie neadecvata."

;

Edilul a anuntat ca se va face o ancheta, insa momentan se iau masuri pentru ca prabusirea cladirilor din zona sa fie evitata. Oamenii spun ca blocurile din apripierea bancii ar putea avea de suferit.

Sursa: Pro TV Chisinau


VIDEO PROTVPLUS.RO