Crater imens, in centrul capitalei Moldovei. Cladirea unei banci a fost complet rupta de lume. FOTO si VIDEO

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
banca prabusita chisinau

Au fost clipe de panica joi noapte in Chisinau, dupa ce intrarea in sediul unei banci s-a surpat, transformandu-se intr-un crater urias.

Incidentul a avut loc in sectorul Rascani al capitelei Republicii Moldova, pe strada Miron Costin. Dupa ce scara de la intrarea in sediul unei banci s-a surpat, alunecand intr-un crater de mari dimensiuni, ulterior si peretii cladirii au inceput sa alunece in jos. Astfel ca, joi dimineata, banca a ajuns sa fie complet inaccesibila si autoritatile spun exista riscul ca intreaga cladire sa se prabuseasca.

De vina ar fi un santier aflat la doar cativa metri distanta, unde tocmai s-a sapat groapa pentru fundatia unei cladiri. Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca spune "Examinam cateva ipoteze: precipitatiile, eroare de proiectare sau inlocuirea pilotilor de beton cu piloti de metal, o solutie neadecvata."

;

Edilul a anuntat ca se va face o ancheta, insa momentan se iau masuri pentru ca prabusirea cladirilor din zona sa fie evitata. Oamenii spun ca blocurile din apripierea bancii ar putea avea de suferit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO