CNN: Alerta la Universitatea Virginia Tech. Un barbat inarmat este cautat in campus

Ultima actualizare: 30-10-2012 11:50
studenti in campus

Mai multi tineri au alertat politia dupa ce sustin ca au vazut un barbat inarmat cu un pistol in capusul universitar Virginia Tech. Zona este aceeasi unde in 2007 a avut loc un masacru.

La aceasta ora, potrivit CNN, politia a inchis toate iesirile si intrarile de la Universitatea Virginia Tech si campusuri.

Autoritatile cauta un om inarmat, posibil cu un pistol sau o mitraliera automata.

Mai multi tineri au oferit oamenilor legii o descriere amanuntita a barbatului: un individ alb, cu o usoara calvitie, saten, 1,8 m inaltime si care se indrepta spre terenurile de volei.

Barbatul purta un tricou alb cu dungi albastre, sort gri si sandale. Nu avea ochelari de soare si nici nu purta barba.

Locul in care a fost reclamat acum suspectul este acelasi in care a avut loc masacrul de la Virginia Tech pe data de 16 aprilie 2007 in campusul Universitatii din Blackburg, Virginia, SUA.

A fost cel mai sangeros incident petrecut intr-o institutie de invatamant din istoria Statelor Unite, cu un numar de 33 de persoane decedate.

Cho Seung-hui identificat de autoritati drept autorul atacului s-a nascut in Coreea de Sud si a crescut in Virginia. Avea drept de rezidenta in SUA, era student al Universitatii si locuia in campus.

Stirea este in curs de actualizare

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO