Cine este bărbatul care s-a urcat cu bocancii pe biroul lui Nancy Pelosi și i-a furat un plic

Ultima actualizare: 07-01-2021 15:22
Richard Barnett
AFP

Una dintre cele mai distribuite fotografii din timpul haosului evenimentelor violente care au avut loc în 6 ianuarie în Washington a fost cea a unui bărbat care stătea cu bocancii pe masa președintelui Camerei, Nancy Pelosi.

Potrivit CNN, bărbatul se numește Richard "Bigo" Barnett, iar el este liderul unei grupări de dreapta din Gravette, Arkansas, care luptă pentru dreptul de a folosi armele de foc.

După ce a ieșit din biroul din Capitoliu, Barnett, în vârstă de 60 de ani, le-a arătat reporterilor un plic, despre care a recunoscut că l-a luat ...chiar de pe biroul lui Pelosi.

 

”Nu l-am furat”, a susținut el, deși plicul era adresat unui alt membru al Congresului, potrivit unei înregistrări video care a fost postată pe Twitter de un reporter al New York Times.

"Am pus o monedă de sfert pe biroul ei, chiar dacă nu merită." - a mai adăugat bărbatul.

El a mai afirmat că a lăsat, de asemenea, o notă pe biroul ei, pe care scria ”Nancy, Bigo a fost aici, c**ă ce ești”, precizând că a fost victima unui atac cu un spray paralizant.

O fotografie postată pe Facebook îl arăta pe Bennet purtând un steag american,având mesajul: „Este timpul”. Înainte de asta, el ar fi cerut ca lumea să se roage, ”să facem tot posibilul pentru a ne proteja patrioții din DC”.

Barnett nu a putut fi contactat de CNN pentru a-și exprima un punct de vedere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO