Cine este aceasta femeie si cum a ajuns ea la 100 de milioane de dolari din prima afacere

Ultima actualizare: 12-10-2012 15:32
Alexa

Are numai 27 de ani, se numeste Alexa von Tobel si a castigat din prima ei afacere nici mai mult nici mai putin de 100 de milioane de dolari.

Alexa este fondatoarea LearnVest, o companie dedicata exclusiv femeilor. Mai exact, este vorba despre consilierea doamnelor care vor sa-si investeasca economiile si nu stiu exact in ce.

Afacerea Alexei a prins foarte bine pe piata, adunand tot mai multe abonamente venite din partea femeilor care au nevoie de consiliere atunci cand vine vorba de bani.

Intr-un timp extrem de scurt afacerea a ajuns la o finantare de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Alexa si-a propus sa aduca afacerea in topul celor mai profitabile companii, sa devina la fel de cunoscuta precum celebrul site Mint.com, care asigura consiliere pentru persoanele care vor sa faca investitii sau au nevoie de sfaturi in ceea ce priveste economiile personale.

Ideea unei astfel de afaceri i-a venit Alexei in timp ce studia la Harvard. Suparata ca nu avea suficiente resurse financiare, tanara s-a gandit sa puna bazele unei companii care sa ajute femeile care se confrunta cu astfel de probleme.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO