Chinezii dau o avere, cand vine vorba de propria nunta. Suma pe care o cheltuie in medie un cuplu din Hong Kong


Ultimul update: Vineri 17 Iulie 2015 07:08
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2015 10:23
Categorie: Stiri externe

O demonstreaza preturile exorbitante din lista organizatorilor de evenimente, care si-au prezentat oferta la targul de nunti din Hong Kong.

Mare parte din suma acopera costurile petrecerii si ale sedintelor foto. Cea din ziua ceremoniei si una inaintea marelui eveniment, care are loc in timpul unei calatorii pe care cuplul o face intr-o tara europeana.

Roz aprins sau pal, rosu, auriu si bineinteles nelipsitul alb... In astfel de tonuri sunt create cele mai noi colectii de rochii de mireasa, prezentate la targul de nunti din Hong Kong. Totusi, spun designerii, viitoarele mirese prefera, mai nou, vestmintele simple, dupa modele clasice.

Denise Wong, designer: "In ultimii ani, a castigat in popularitate "stilul corean". Adica o rochie cu design simplu si cu taieturi delicate, in locul rochiilor de bal cu design complicat."

Din ce in ce mai populare printre tinerii care isi planuiesc nunta sunt si sedintele foto dinaintea marelui eveniment, organizate, in general, in Europa. Pe lista tarilor alese de miri se regasesc Franta, Cehia si Elvetia. Grecia era si ea printre favorite, dar, din cauza problemelor din ultima perioada, nu mai este la fel de cautata.

Roy Lam, fotograf: "Europa este foarte frumoasa, iar faptul ca moneda euro a inregistrat o scadere a incurajat solicitarile pentru diverse tari europene."

De la targul de nunti nu aveau cum sa lipseasca producatorii de bijuterii, care se mandresc cu vanzari din ce in ce mai mari de la un an la altul. Potrivit estimarilor, un cuplu din Hong Kong aloca in jur de 300.000 de dolari cheltuielilor pentru nunta. Suma a crescut cu 30% in ultimii cinci ani.
 

Tags: hong kong, nunta,

VIDEO PROTVPLUS.RO