Cel mai neobisnuit testament. Ultima dorinta a unui soldat mort in Afganistan a uimit pe toata lumea


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 03:46
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2011 08:07
Categorie: Stiri externe
Militar

Un militar englez de 23 de ani, mort in Afganistan, a lasat un testament care i-a uimit pana si pe prietenii sai. Vezi care a fost ultima dorinta a soldatului.

Puscasul marin a mentionat in testament ca, in cazul in care va muri pe front, prietenii sai sa mearga in Las Vegas si sa organizeze o petrecere, informeaza LATimes. Si ca dorinta sa fie implinita, David Hart a le-a lasat prietenilor sai 163.000 de dolari.

David Hart (23 de ani), originar din York, a fost ucis anul trecut, in timpul unei misiuni misiune de patrulare.

Potrivit LA Times, Hart incheiase o politia de asigurare inainte de a pleca pe front. Dupa moartea lui, familia a descoperit ca soldatul ceruse prin testament ca 50.000 de lire sterline sa fie oferiti unei organizatii ce se ocupa de militarii raniti, in timp ce alte 100.000 de lire sterline (in jur de 163.000 de dolari) au fost destinati prietenilor sai, civili si militari, pentru a merge sa petreaca in Las Vegas.

Luna trecuta, 32 dintre prietenii sai i-au indeplint dorinta militarului. "Pe o scara de la 1 la 10, as spune ca vacanta asta a meritat nota 11", a declarat cel mai bun prieten al soldatului, Andy Hare, pentru Daily Mail.

Sursa: Pro TV

Copilul teribil al modei, Alexander McQueen, si-a lasat averea cainilor
Ultima dorinta a unui baietel de 11 ani, pe patul de moarte
VIDEO PROTVPLUS.RO