Cei cinci copii ai familiei Bodnariu se vor intoarce in familie. "Am plans impreuna la telefon"

×
Codul embed a fost copiat

Familia Bodnariu va fi reintregita. Toti cei cinci copiii, luati de autoritatile norvegiene acum aproximativ 7 luni, vor fi inapoiati parintilor. Sotii Bodnariu au transmis ca sunt extrem de fericiti si au plans de bucurie la primirea vestii.

Sotii Bodnariu: "Am plans impreuna la telefon. A fost o bucurie pe care nu o pot exprima in cuvinte."

Vestea mult asteptata a venit dupa aproape 7 luni de chin pentru sotii Bodnariu, care s-au trezit ca serviciul social pentru protectia copiilor din Norvegia, Barnevernet le-a luat cei 5 copii - trei baieti si doua fete.

Au urmat luni de chin pentru parintii disperati sa isi recupereze copii, dar si luni de solidaritate exprimata de mii de oameni din toata lumea. S-au organizat proteste in Romania dar si in alte 20 de tari de pe 4 continente, prin care oamenii cereau autioritatilor norvegiene sa dea inapoi copiii familiei Bodnariu.

Citește și
sotii Bodnariu
Bebelusul familiei Bodnariu, adus inapoi in sanul familiei. Ce planuiesc sa faca mai departe cei doi soti
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

O prima victorie a fost in luna aprilie, cand bebelusul de 8 luni a fost redat familiei. Ceilalti 4 frati ramasesera insa departe de parinti, dar si despartiti, doua surori intr-o familie, iar fratii lor in alta. Acum, este o chestiune de zile pana cand toti cei 5 frati vor fi din nou impreuna alaturi de parintii lor. Anuntul a fost facut oficial printr-un comunicat de presa. Decizia de a inapoia copiii familiei ar fi definitiva, ne-a transmis unchiul copiilor.

Cazul familiei Bodnariu ar putea schimba legisatia la nivelul Europei. Tot vineri, Consiliul Europei a adoptat motiunea depusa de trei parlamentari romani si a acceptat sa elaboreze un proiect menit sa asigure un echilibru intre interesul superior al copilului si necesitatea de a mentine familiile unite.

Anuntul facut public pe blogul familiei

"Municipalitatea Naustdal s-a ințeles cu parinții sa aduca toți cei cinci copii acasa! Va multumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugaciunile si implicarea dumneavoastra!...

Deoarece urmeaza o perioada de reintegrare și reacomodare a copiilor in casa parinteasca, este foarte important in zilele care urmeaza sa respectam nevoia de liniste si intimitate netulburata a familiei Bodnariu!

Apreciem intelegerea si colaborarea dumneavoastra!"

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Romanii au iesit in strada, in 15 orase, in semn de solidaritate fata de familia Bodnariu:
Romanii au iesit in strada, in 15 orase, in semn de solidaritate fata de familia Bodnariu: "Norvegia, asculta-ne!”

"Nicio familie-surogat nu poate inlocui o inima de mama", au sustinut mii de oameni care au iesit sambata in strada, in 15 orase mari din tara, pentru ca familia Bodnariu din Norvegia sa isi recupereze copiii luati cu forta de stat, acum o jumatate de an.

Bebelusul familiei Bodnariu, adus inapoi in sanul familiei. Ce planuiesc sa faca mai departe cei doi soti
Bebelusul familiei Bodnariu, adus inapoi in sanul familiei. Ce planuiesc sa faca mai departe cei doi soti

Sotii Bodnariu au facut un prim pas pentru a recastiga custodia celor cinci copii ai lor. O decizie judecatoreasca a facut ca bebelusul Ezekiel sa fie adus inapoi acasa, in sanul familiei.

Conduce doua gradinite din Norvegia, dar isi creste copiii in Romania.
Conduce doua gradinite din Norvegia, dar isi creste copiii in Romania. "Aici au libertate, copilarie, dar carte nu se face"

COPIII NORVEGIEI, PARTEA A III-A. Dupa trei luni de la despartire, la inceputul acestei saptamani, familia Bodnariu s-a reunit in formul completa. La intalnire au fost adusi cei cinci copii si au stat impreuna 3 ore.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.