Ce spunea Alina Kabaeva, iubita secretă a lui Putin, despre relația cu „bărbatul ideal”. Dezvăluirile făcute 2008 | VIDEO

Vladimir Putin și Alina Kabaeva - 1
Profimedia

Fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva ar fi recunoscut, în 2008, într-un interviu televizat, că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este „bărbatul ideal”, dar că este „speriată de fericire”.

Presa internațională a readus în centrul atenției declarațiile din 2008 făcute de fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva despre relația cu „bărbatul ideal” de la acea vreme, când se vehicula deja că ar fi început o relație de dragoste cu Vladimir Putin.

În momentul în care l-a găsit pe bărbatul despre care a vorbit în interviu, ea avea doar 24 de ani și era considerată cea mai dorită femeie din Rusia. La acea vreme, Putin, care acum are 70 de ani și care a provocat războiul sângeros în Europa, avea 55 de ani. Relația amoroasă dintre cei doi ar fi început în 2008.

Întrebată dacă și-a întâlnit "bărbatul ideal", ea a răspuns râzând: "L-am întâlnit". Apoi, au mai urmat alte câteva întrebări incomode pentru ea: "Ai spus că ai un iubit? De ce nu te grăbești să te căsătorești cu el, ți-e frică de fericire? Cine este el?".

"Deci ai reușit să pui această întrebare, bravo ție. Cât despre faptul că mi-e frică de fericire, uneori sunt atât de fericită încât mi-e frică să fiu atât de fericită. Bineînțeles că există unele îngrijorări...", a râs ea.

Citește și
Alina Kabaeva
O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost construită în apropierea reședinței președintelui Rusiei
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

"Și cine este el?", a mai fost întrebată Kabaeva.

"Un bărbat, un om, un om foarte bun, un om mare. Îl iubesc foarte mult", a răspuns ea.

Kabaeva: „Viața este complicată, și vorbesc despre un bărbat căsătorit”

La o altă întrebare, Alina Kabaeva a răspuns că ultimul ei cadou pentru el a fost "o haină din Alaska, o haină cu blană, foarte frumoasă". Putin a fost văzut în public purtând o astfel de haină.

Kabaeva a fost întrebată dacă ar fi capabilă să "îndepărteze un soț de o familie", iar la acea vreme Putin era căsătorit cu fosta stewardesă Lyudmila, acum în vârstă de 65 de ani. Au divorțat în 2013.

Ea a început prin a spune "cred că nu", dar și-a nuanțat imediat răspunsul.

"Lăsați-mă să comentez. Viața este complicată, și vorbesc despre un bărbat căsătorit", a insistat ea.

Presupusa relația dintre Alina Kabaeva și Vladimir Putin datează de 15 ani, iar ea este văzută de toată lumea drept "țarina neîncoronată" a Rusiei.

În mod bizar, încă din 2004, mama lui Kabaeva, Lubov, a părut să prezică o relație cu Putin, deoarece s-a plâns de atenția pe care paparazzi o acordau relației de atunci a Alinei cu un polițist georgian, care a fost ulterior supus unei anchete penale de către regimul de la Kremlin, ceea ce l-a determinat pe acesta să fugă în străinătate.

Mama ei a declarat în 2004: "Alina s-a îndrăgostit, dar de ce să stea la ușa noastră și să o fotografieze în secret... O sportivă nu se poate îndrăgosti de un polițist? Chiar și de un președinte? Alina a făcut tot ce a putut pentru gloria țării, și de mai multe ori, și ce au făcut paparazzi pentru ea".

Putin, furios pe FSB, Kabaeva și pe apropiații ei

Recent, au apărut informații care detaliază modul în care Vladimir Putin și amanta sa, Alina Kabaeva, duc o viață secretă de lux cu copiii lor într-un palat situat pe malul unui lac.

Însă, Vladimir Putin nu a fost niciodată "atât de furios" după ce o scurgere de informații a dezvăluit detalii incredibile despre presupusa viață secretă pe care o are cu fosta gimnastă.

Un raport al publicației independente rusești Proekt susține că Putin trăiește cu gimnasta Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani - care a fost descrisă ca fiind "nebună sexuală" - împreună cu copiii lor într-o casă imensă pe lacul Valdai, situată nu departe de Moscova.

Se presupune că luxoasa locuință este dotată și cu o pistă de karting, un teren de fotbal, mobilier din aur, un sistem de apărare și propria sa gară secretă.

"A fost construită special pentru Kabaeva", a declarat o sursă citată de Proekt. Raportul a mai spus că Putin și Kabaeva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, își plătesc stilul de viață luxos din casă cu un fond secret, bani folosiți în scopuri ilicite.

Canalul de Telegram General SVR, care pretinde că este condus de o persoană din interiorul Kremlinului cu acces la cercul intim al lui Putin, a afirmat acum că "nimeni nu l-a văzut pe președinte atât de furios".

Acesta ar fi "înjurat" și "țipat" în certurile cu oficialii săi de securitate și cu Kabaeva, iar după această ieșire furioasă ar fi avut nevoie de asitență medicală.

Se crede că Putin dă vina pe serviciul de securitate FSB și pe prietenii amantei sale pentru scurgerea de informații.

A fost "vina conducerii FSB că nu au păstrat un secret care era mai grav decât un secret de stat", a declarat canalul Telegram.

Putin i-ar fi criticat pe prietenii Alinei Kabaeva, deoarece aceștia "vorbesc la fiecare colț despre tot ceea ce știu și nu știu".

"Putin a spus că are informații 100% că scurgerea de informații a venit din cercul de prieteni ai lui Kabaeva", a susținut canalul General SVR.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Putin
Putin "nu a fost niciodată atât de furios", după ce viața cu amanta gimnastă a fost dezvăluită. Pe cine acuză liderul rus

La începutul acestei săptămâni au apărut informații care detaliază modul în care Vladimir Putin și amanta sa, Alina Kabaeva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, duc o viață secretă de lux cu copiii lor într-un palat situat pe malul unui lac.

O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost construită în apropierea reședinței președintelui Rusiei
O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost construită în apropierea reședinței președintelui Rusiei

Fosta gimanstă Alina Kabaeva, despre care se spune că are trei copii cu Vladimir Putin, s-a ales cu o casă în orașul Valdai. Locuința a fost construită chiar lângă reședința președintelui Rusiei.

Presupusa iubită a lui Putin, apariție rară în public.
Presupusa iubită a lui Putin, apariție rară în public. "Imposibilul este posibil. Rusia e o țară cu mari oportunități" | FOTO

Alina Kabaeva, 39 de ani, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a ținut, sâmbătă, un discurs la inaugurarea unui centru de gimnastică din Soci, vestul Rusiei.

Recomandări
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor

Traficanţi români de persoane, condamnaţi în Marea Britanie. Sub paravanul unei afaceri de „leasing de personal”, aduceau muncitori din România şi îi exploatau.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.