Ce spunea Alina Kabaeva, iubita secretă a lui Putin, despre relația cu „bărbatul ideal”. Dezvăluirile făcute 2008 | VIDEO

Vladimir Putin și Alina Kabaeva - 1
Profimedia

Fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva ar fi recunoscut, în 2008, într-un interviu televizat, că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este „bărbatul ideal”, dar că este „speriată de fericire”.

Presa internațională a readus în centrul atenției declarațiile din 2008 făcute de fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva despre relația cu „bărbatul ideal” de la acea vreme, când se vehicula deja că ar fi început o relație de dragoste cu Vladimir Putin.

În momentul în care l-a găsit pe bărbatul despre care a vorbit în interviu, ea avea doar 24 de ani și era considerată cea mai dorită femeie din Rusia. La acea vreme, Putin, care acum are 70 de ani și care a provocat războiul sângeros în Europa, avea 55 de ani. Relația amoroasă dintre cei doi ar fi început în 2008.

Întrebată dacă și-a întâlnit "bărbatul ideal", ea a răspuns râzând: "L-am întâlnit". Apoi, au mai urmat alte câteva întrebări incomode pentru ea: "Ai spus că ai un iubit? De ce nu te grăbești să te căsătorești cu el, ți-e frică de fericire? Cine este el?".

"Deci ai reușit să pui această întrebare, bravo ție. Cât despre faptul că mi-e frică de fericire, uneori sunt atât de fericită încât mi-e frică să fiu atât de fericită. Bineînțeles că există unele îngrijorări...", a râs ea.

Citește și
Alina Kabaeva
O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost construită în apropierea reședinței președintelui Rusiei
Procesul accidentului produs de Monica Macovei se complică. Ce valoare are „punctul de traumă” și de ce solicită victima despăgubiri de 500.000 de euro

"Și cine este el?", a mai fost întrebată Kabaeva.

"Un bărbat, un om, un om foarte bun, un om mare. Îl iubesc foarte mult", a răspuns ea.

Kabaeva: „Viața este complicată, și vorbesc despre un bărbat căsătorit”

La o altă întrebare, Alina Kabaeva a răspuns că ultimul ei cadou pentru el a fost "o haină din Alaska, o haină cu blană, foarte frumoasă". Putin a fost văzut în public purtând o astfel de haină.

Kabaeva a fost întrebată dacă ar fi capabilă să "îndepărteze un soț de o familie", iar la acea vreme Putin era căsătorit cu fosta stewardesă Lyudmila, acum în vârstă de 65 de ani. Au divorțat în 2013.

Ea a început prin a spune "cred că nu", dar și-a nuanțat imediat răspunsul.

"Lăsați-mă să comentez. Viața este complicată, și vorbesc despre un bărbat căsătorit", a insistat ea.

Presupusa relația dintre Alina Kabaeva și Vladimir Putin datează de 15 ani, iar ea este văzută de toată lumea drept "țarina neîncoronată" a Rusiei.

În mod bizar, încă din 2004, mama lui Kabaeva, Lubov, a părut să prezică o relație cu Putin, deoarece s-a plâns de atenția pe care paparazzi o acordau relației de atunci a Alinei cu un polițist georgian, care a fost ulterior supus unei anchete penale de către regimul de la Kremlin, ceea ce l-a determinat pe acesta să fugă în străinătate.

Mama ei a declarat în 2004: "Alina s-a îndrăgostit, dar de ce să stea la ușa noastră și să o fotografieze în secret... O sportivă nu se poate îndrăgosti de un polițist? Chiar și de un președinte? Alina a făcut tot ce a putut pentru gloria țării, și de mai multe ori, și ce au făcut paparazzi pentru ea".

Putin, furios pe FSB, Kabaeva și pe apropiații ei

Recent, au apărut informații care detaliază modul în care Vladimir Putin și amanta sa, Alina Kabaeva, duc o viață secretă de lux cu copiii lor într-un palat situat pe malul unui lac.

Însă, Vladimir Putin nu a fost niciodată "atât de furios" după ce o scurgere de informații a dezvăluit detalii incredibile despre presupusa viață secretă pe care o are cu fosta gimnastă.

Un raport al publicației independente rusești Proekt susține că Putin trăiește cu gimnasta Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani - care a fost descrisă ca fiind "nebună sexuală" - împreună cu copiii lor într-o casă imensă pe lacul Valdai, situată nu departe de Moscova.

Se presupune că luxoasa locuință este dotată și cu o pistă de karting, un teren de fotbal, mobilier din aur, un sistem de apărare și propria sa gară secretă.

"A fost construită special pentru Kabaeva", a declarat o sursă citată de Proekt. Raportul a mai spus că Putin și Kabaeva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, își plătesc stilul de viață luxos din casă cu un fond secret, bani folosiți în scopuri ilicite.

Canalul de Telegram General SVR, care pretinde că este condus de o persoană din interiorul Kremlinului cu acces la cercul intim al lui Putin, a afirmat acum că "nimeni nu l-a văzut pe președinte atât de furios".

Acesta ar fi "înjurat" și "țipat" în certurile cu oficialii săi de securitate și cu Kabaeva, iar după această ieșire furioasă ar fi avut nevoie de asitență medicală.

Se crede că Putin dă vina pe serviciul de securitate FSB și pe prietenii amantei sale pentru scurgerea de informații.

A fost "vina conducerii FSB că nu au păstrat un secret care era mai grav decât un secret de stat", a declarat canalul Telegram.

Putin i-ar fi criticat pe prietenii Alinei Kabaeva, deoarece aceștia "vorbesc la fiecare colț despre tot ceea ce știu și nu știu".

"Putin a spus că are informații 100% că scurgerea de informații a venit din cercul de prieteni ai lui Kabaeva", a susținut canalul General SVR.

Articol recomandat de sport.ro
Vladimir Putin îl sfidează din nou pe Macron! Mesaj clar înaintea Jocurilor Olimpice: "Tu trebuie să respecți regulile"
Vladimir Putin îl sfidează din nou pe Macron! Mesaj clar înaintea Jocurilor Olimpice: "Tu trebuie să respecți regulile"
Citește și...
Putin
Putin "nu a fost niciodată atât de furios", după ce viața cu amanta gimnastă a fost dezvăluită. Pe cine acuză liderul rus

La începutul acestei săptămâni au apărut informații care detaliază modul în care Vladimir Putin și amanta sa, Alina Kabaeva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, duc o viață secretă de lux cu copiii lor într-un palat situat pe malul unui lac.

O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost construită în apropierea reședinței președintelui Rusiei
O casă pentru Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, a fost construită în apropierea reședinței președintelui Rusiei

Fosta gimanstă Alina Kabaeva, despre care se spune că are trei copii cu Vladimir Putin, s-a ales cu o casă în orașul Valdai. Locuința a fost construită chiar lângă reședința președintelui Rusiei.

Presupusa iubită a lui Putin, apariție rară în public.
Presupusa iubită a lui Putin, apariție rară în public. "Imposibilul este posibil. Rusia e o țară cu mari oportunități" | FOTO

Alina Kabaeva, 39 de ani, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a ținut, sâmbătă, un discurs la inaugurarea unui centru de gimnastică din Soci, vestul Rusiei.

Recomandări
Barbaria armatei ruse nu cunoaște limite. Modul în care forțele Moscovei profită de civilii ucraineni care sunt capturați
Barbaria armatei ruse nu cunoaște limite. Modul în care forțele Moscovei profită de civilii ucraineni care sunt capturați

Forţele ruse au capturat zeci de civili în oraşul de graniţă Vovchansk, a declarat un oficial ucrainean, un ofiţer de poliţie regional acuzând că oamenii au fost folosiţi ca „scuturi umane”, relatează CNN.

Domeniul în care românii obțin premii internaționale, dar din care nu lipsește frauda atunci când se cer fonduri europene
Domeniul în care românii obțin premii internaționale, dar din care nu lipsește frauda atunci când se cer fonduri europene

Greșim pe mâna noastră și ne mirăm că autoritățile suflă și în iaurt atunci când verifică proiectele de finanțare.

Guvernul promite să șteargă informațiile false din online în cel mult 24 de ore. Unde pot fi raportate dezinformările
Guvernul promite să șteargă informațiile false din online în cel mult 24 de ore. Unde pot fi raportate dezinformările

Videoclipurile, anunțurile sau știrile false vor putea fi raportate autorităților și șterse în cel mult 24 de ore de pe rețelele de socializare.