Fara Kate si William, era nunta anului. AZI, LIVE pe stirileprotv.ro incepe nunta de la Monaco

Ultima actualizare: 24-10-2012 06:54
Ce romani participa la nunta printului Albert de M...
Ce romani participa la nunta printului Albert de M...

Incepand de astazi site-ul nostru va transmite LIVE de la Monaco evenimentele dinaintea ceremoniei religioase a nuntii lui Albert de Monaco. Totodata, sambata, 2 iulie, puteti urmari live, de la ora 16:00 nunta printului.

Pe site-ul oficial al Palatului Princiar Monaco a fost afisat programul intregului eveniment de sambata, 2 iulie:

- Ora 16:00 – Ceremonia religioasa se va desfasura in curtea de onoare a Palatului Princiar. Usile palatului vor fi deschise pentru a permite participarea a aproximativ 3.500 de persoane. Momentul va fi transmis si pe cateva ecrane gigant plasate in Piata Palatului.

- Ora 17:30 – Cuplul va parasi palatul pentru a ajunge la biserica Sainte-Devote. Sotia printului va depune aici buchetul de mireasa.

- Ora 20:00 – Va incepe dineul oficial si balul, care se vor desfasura la Opera Garnier, pe terasele Operei.

- Miezul noptii – Un spectacol de artificii va incheia petrecerea.

Ce romani vor fi prezenti la nunta?

Cativa romani sunt norocosi si vor participa si ei la marele eveniment.

Vorbim despre Principesa Margareta, Principele Radu si Nadia Comaneci. Casa Regala a impachetat deja patru randuri de haine si cadouri din piele fina, iar Nadia, un album de amintiri.

Ce poti sa le daruiesti unor oameni care au deja o avere fabuloasa si traiesc in cea mai bogata tara ...mica? Principesa Margareta si Principele Radu spun ca au gasit cadoul perfect: un suport pentru fotografii si o cutie din piele fina in culorile Principatului.

Putini stiu ce legaturi stranse de familie aduc aproape Casa Regala a Romaniei de Principatul de Monaco. Regele Mihai si regina Ana au fost prieteni cu printul Rainier si cu sotia sa, Grace, care i-au ajutat in timpul exilului, iar fetele lor au stat pe timpul verilor alaturi de Albert, la Monaco.

Pentru ceremonia de sambata, toata lumea respecta indicatiile stricte de vestimentatie.  Patru tinute sunt necesare pentru evenimentele de stat din Monaco. Una pentru nunta, alta pentru petrecere si inca doua pentru receptiile oficiale. Dupa ceremonie, invitatii participa la dineul oficial si balul ce vor avea loc la Opera Garnier.

Nunta Printului Albert de Monaco, transmisa LIVE, sambata, de la ora 16:00, pe www.stirileprotv.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO