Ce eveniment ar fi sărbătorit Familia Regală în data de 9 aprilie, ziua în care a murit Prințul Philip

Dată publicare: 10-04-2021 17:39
Dată actualizare: 10-04-2021 17:48


familia regala

Prințul Philip a murit vineri, 9 aprilie, în ziua în care Prințul Charles și soția sa, Camilla, aniversau 16 ani de căsnicie.

Moartea soțului Reginei Elisabeta a II-a a survenit în aceeași zi în care fiul său, Charles, ar fi sărbătorit 16 ani alături de a doua sa soție, conform Insider.

Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, s-au căsătorit în data de 9 aprilie 2005 – la aproape 35 de ani după ce s-au cunoscut.

Cei doi au format un cuplu timp de aproximativ 6 ani înainte de nuntă. Charles și Camilla s-au cunoscut în anii 1970 și au avut o aventură faimoasă în anii 1980, în timp ce Charles era căsătorit cu prințesa Diana. Camilla era de asemenea căsătorită la acea vreme.

În anul 1999, după divorțul de Prințesa Diana și decesul tragic al acesteia, Charles și Camilla au fost fotografiați pentru prima dată ca un cuplu.

După o relație de șase ani, Camilla a devenit a doua soție a Prințului Charles, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la Windsor Guildhall.

Familia Regală nu ar fi acceptat inițial relația dintre Charles și Camilla, iar Regina ar fi refuzat să o întâlnească oficial pe Camilla până în anul 2000.

Cu toate acestea, până când s-au căsătorit, Camilla a fost acceptată ca partener al lui Charles. Prințul Filip și Regina Elisabeta a II-a nu au participat la ceremonia de nuntă a celor doi, dar au mers la recepție.

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi figură marcantă a familiei regale britanice, a încetat din viaţă, la vârsta de 99 de ani, a anunţat vineri Palatul Buckingham.

Decesul a survenit la trei săptămâni după ce a fost internat timp de lună în spital pentru o infecţie şi apoi o problemă cardiacă. După externare, prinţul Philip a revenit la castelul Windsor, situat la vest de Londra, unde şi-a petrecut perioada de izolare alături de soţia sa în vârstă de 94 de ani.
 

Sursa: Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO