Ce a putut sa ii faca un britanic unui barbat care vorbea in spaniola. A zambit cand a vazut pozele cu ranile victimei. VIDEO

22-10-2016 17:02

atacat pe strada

Camerele de supraveghere de pe o strada dintr-un orasel aflat in sudul Marii Britanii. Un barbat ce pare a fi in stare de ebrietate l-a lovit in cap cu un par de lemn pe un tanar care vorbea cu iubita sa in spaniola.

In imagini se vede cum Daniel Way, in varsta de 37 de ani, se indeparteaza de victima sa, rupe o bucata de lemn din placajul de pe fatada unei cladiri, lucru care il face sa isi piarda echilibrul si sa se pravaleasca pe trotuar, relateaza The Sun.

Apoi, Daniel vine cu viteza catre Tomas Gil, un tanar de 27 de ani care statea de vorba cu iubita sa in spaniola, si il loveste cu bucata de lemn peste fata. Tomas cade la pamant, iar prietena sa incearca sa il protejeze, punandu-se intre cei doi. In timpul atacului, Way a fost auzit strigand: "Vorbeste in engleza!" Mai multi martori au incercat sa il prinda pe barbat.

La proces, un ofiter de politie a sustinut ca Way a inceput sa zambeasca atunci cand i-au fost aratate poze cu ranile din zona fetei, suferite de victima sa, contrazicandu-l pe avocatul sau care a declarat in fata judecatorilor ca barbatul regreta enorm fapta. In pledoaria sa el a adaugat ca Daniel tocmai se despartise de iubita, sufera de ADHD, bause, iar medicamentele specifice bolii au reactii adverse in combinatie cu alcoolul.

Daniel a primit un an de inchisoare, 150 de ore in folosul comunitatii, 25 de zile intr-un centru de reabilitare si daune de 800 de lire platite victimei.
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO