Cazul care îngrozește Germania. Doi copii, abuzați sexual

Ultima actualizare: 08-06-2020 09:38

Caz şocant de abuzuri sexuale asupra copiilor în Germania. Investigaţia este abia la început, dar informaţiile aflate până acum sunt copleşitoare.

După percheziţiile făcute la 12 adrese, anchetatorii au confiscat mai multe hard disk-uri ce conţin înregistrări video din timpul ororilor. Șapte persoane au fost arestate preventiv.

Unde au avut loc faptele

 

Faptele oribile au fost comise în orașul Munster, din landul Renania de Nord. Suspecții sunt acuzați că s-au filmat în timp ce abuzau sexual doi copii, de cinci, respectiv zece ani, într-o casă de vară.

Anchetatorii au găsit dispozitivele pe care erau stocate înregistrările compromițătoare în tavanul fals al unei pivnițe.

Reiner Furth, șeful Poliției din Munster: "Mă întreb mereu ce puteam face noi că societate? Cine e responsabil? Cine ar fi trebuit să bage de seamă? Adresele IP ne dau indicii despre făptaşi. Dar sunt atât de mulţi oameni care lucrează cu copiii. E limpede că trebuie să fim mai atenţi şi să observăm dacă un copil are necazuri."

Suspectul principal are 27 de ani

 

Suspectul principal este un tehnician IT de 27 de ani din Munster. În spatele gratiilor a fost trimisă și mama lui, bănuită că i-a pus la dispoziție locuință știind că o va folosi pentru a batjocori minori.

Alți cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 43 de ani, au fost arestați preventiv.

Vecin: "N-aş fi crezut niciodată că acest om ar face așa ceva. Era amabil, politicos, la fel şi mama lui. Era săritor, dar adevărul e că nu ştii niciodată ce zace în mintea cuiva."

Minorii erau drogați, înaintea agresiunilor


Până acum, anchetatorii au identificat trei victime și spun că minorii au fost drogați înainte de a fi agresati. Cazul care zguduie Germania face parte dintr-o serie de dosare ce privesc abuzurile asupra copiilor.

Herbert Reul, ministrull de Interne din North Rhine-Westphalia: "Faptul că ies la lumină tot mai multe cazuri se explică prin intensificarea anchetelor şi posibilităţile tehnice sporite de a analiza dosarele. Prin procesarea automată a unei mari cantităţi de date, avem mai multe rezultate, mai multe cazuri, mai mulți făptaşi. Cu cât se înmulţesc cazurile, cu atât salvăm mai mulţi copii."

Anul trecut s-a descoperit că într-un camping din Renania de Nord, mai mulți bărbati abuzau copii de decenii. Politia are în vizor și o rețea de schimb de pornografie infantilă la nivel național.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO