Caz şocant pe litoral: o femeie s-a înecat încercând să-și scoată câinele din mare

Ultima actualizare: 28-08-2020 17:29
suzannah conway
Facebook.com

O femeie și-a pierdut viața încercând să-și scoată câinele din valuri. Femeia a sărit în apă după cățel, dar și-a pierdut viața încercând să-l aducă la mal. Nici patrupedul nu a supraviețuit.

Accidentul a avut loc pe coasta orașului Sussex, din Marea Britanie. Suzannah Conway, în vârstă de 49 de ani, își plimba cățelul, iar la un moment dat acesta a căzut în apă. Fără să stea pe gânduri, femeia a sărit în valuri pentru a-l salva pe Myrtle.

Alți oameni aflați în zonă au încercat să o scoată din mare, fără succes însă. Atât femeia, cât și câinele ei, au decedat.

Accidentul a avut loc în apropiere de Brighton, pe 28 iulie, iar la o lună de la moartea femeii, vecinii și iubitorii de animale din zonă s-au strâns pentru a-i aduce un omagiu, arată publicația DalyMail.

Femeia era cunoscută în oraș pentru contribuția sa acordată organizațiilor de salvare a animalelor.

„Cu sufletul îndurerat, suferim din cauza morții unei bune prietene, Suzi Conway, și a câinelui ei iubit Myrtle” a transmis organizația din Somerset ”Their Paws In Our Hands”.

Poliția încă anchetează incidentul. „O femeie a fost scoasă din valuri, în zona South Coast Road, Peacehaven, pe 28 iulie, în jurul orei 18. Paramedicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor iar apoi victima a fost dusă cu o ambulanță la Spitalul Districtual Royal Sussex, Brighton. Din nefericire, a decedat” au transmis reprezentanții poliției.

Autoritățile îndemnă populația să nu sară în marea agitată pentru a încerca sa-și salveze animalele de companie iar avertismentul a venit pentru că moartea femeii este al doilea accident de acest fel.

Recent, un bărbat a sărit în apă tot pentru a-și salva câinele, în portul Southwold, dar atât el cât și animalul au fost salvați.

Unul din membrii echipajului de salvare din zonă, Alan Scoggins, nu le recomandă stăpânilor câinilor să sară în apă pentru a-și salva animalele, pentru că, de obicei, câinii sunt buni înotători și pot ajunge singuri la mal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO