Cat de dezvoltat ai simtul estetic? O artista te invita sa o vezi cum naste in direct

10-10-2011 12:24
Sursa: jezebel.com


gravida

V-ati plictisit de piese de teatru si expozitii de pictura? Daca da, o artista din Brooklyn vine cu o propunere cel putin ciudata. Marni Kotak a decis sa nasca intr-o galerie, in fata tuturor celor care isi doresc sa vada si un alt fel de arta.

Momentul, intitulat “The Birth of Baby X”, ar putea fi urmarit de toti cei care isi doresc sa vada cum vine un copil pe lume.

Sper ca oamenii sa vada nasterea, aducerea pe lume a unei alte fiinte, ca fiind cea mai profunda creatie artistica, ca pe cel mai inalt nivel atins de arta”, a declarat Marni.

“Am decis sa fac din nastere un fel de expozitie pentru ca imi doresc sa arat tuturor ca viata reala este cea mai frumoasa forma de arta”, a mai completat artista.

Peste cinci saptamani pasionatii de acest gen de arta vor putea urmari live cum artista va da nastere primului ei copil in Microscope Gallery, Bushwick, Brooklyn.

Sotul ii va sta alaturi pe tot parcursul travaliului si nasterii, asa ca femeia se va simti ca acasa.

Medicii se intreba insa cat de sanatoasa este aceasta decizie pentru bebelus. Va fi inconjurat de o multime de oameni, ceea ce implica prezenta unui numar considerabil de microbi, care nu sunt tocmai indicati pentru un nou-nascut.

Sursa: jezebel.com

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO