Capul chinezului transat in Canada ar putea fi inca in sistemul postal. Politia cauta coletul

Dată publicare: 06-06-2012 10:54
Dată actualizare: 17-09-2012 05:30


luka magnotta

Studentul chinez ucis si transat in Canada nu era partenerul presupusului sau ucigas, Luka Rocco Magnotta, care a fost arestat luni la Berlin, relateaza marti presa chineza, citand apropiati ai victimei, transmite AFP.

 

Lin Jun, un tanar de 33 de ani, avea numerosi prieteni si era implicat intr-o relatie amoroasa cu un alt barbat cand l-a cunoscut pe Magnotta.

Lui Lin Jun ii placea sa apara in fotografii si sa-si povesteasca viata pe contul sau de pe Sina Weibo, echivalentul chinez al Twitter, unde peste 17.500 de utilizatori ii urmareau postarile.

El avea numerosi "prieteni si admiratori", a explicat Zhang Chaoyi, unul dintre prietenii sai, citat de ziarul Global Times.

Lin Jun avea toate lucrurile intr-un apartament din Canada, un partener care se pregatea sa i se alature acolo si, prin urmare, nu era implicat intr-o relatie cu Magnotta, a explicat Zhang.

Anchetatorii canadieni il suspecteaza pe Luka Rocco Magnotta, prezentat ca bisexual, fost prostituat si actor de filme pentru adulti, ca l-a ucis si transat pe Lin Jun la Montreal.
Dupa ce a fugit din Canada, via Paris, si a fost cautat timp de zece zile, Luka Rocco Magnotta, in varsta de 29 de ani, a fost arestat luni fara sa opuna rezistenta, intr-un Internet cafe din Berlin.

Capul ar putea fi inca IN POSTA

The Sun scrie ca politistii se tem ca si CAPUL victimei ar fi fost expediat. Politia din Canada incearca sa gaseasca aceasta ultima parte a corpului, dupa ce i-au descoperit mana si piciorul care lipseau. Ambele au fost trimise catre principalele partide politice.

 

Sursa: Mediafax

Tags: criminal, canada,


VIDEO PROTVPLUS.RO