"Cadou tipic american!" Reactia lui Putin dupa ce a urmarit filmul "Dr. Strangelove", o satira despre apocalipsa nucleara

Ultima actualizare: 16-06-2017 06:50

Intr-una din cele 12 intalniri pe care le-a avut cu Vladimir Putin, in ultimii 2 ani, pentru a-l intervieva pe liderul de la Kremlin, regizorul american Oliver Stone i-a facut acestuia un cadou.

Unul dintre segmentele documentarului "The Putin Interviews" surprinde momentul in care liderul rus a vizionat alaturi de Oliver Stone filmul "Dr. Strangelove" (1964) al lui Stanley Kubrick, o satira despre o apocalipsa nucleara.

Vladimir Putin nu a parut prea impresionat de filmul in care un general american instabil psihic ordona un atac nuclear asupra Uniunii Sovietice, in timp ce presedintele Statelor Unite si consilierii sai incearca sa intoarca bombardierele pentru a preveni apocalipsa nucleara.

La final, Oliver Stone i-a facut cadou DVD-ul cu filmul lui Vladimir Putin, insa a uitat CD-ul astfel ca liderul rus a primit o cutie goala. Cand si-a dat seama, Putin s-a intors si a glumit cu regizorul: "Cadou tipic american".

Intrebat in cadrul interviului cine ar invinge intr-un razboi intre Rusia si Statele Unite, Vladimir Putin a raspuns: “Cred ca nimeni nu ar supravietui unui astfel de conflict”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO