Bătrânul care a ucis 90 de femei. Motivul pentru care a desenat portretele victimelor

Dată publicare: 09-10-2019 07:36
Dată actualizare: 09-10-2019 10:07


După ce a mărturisit aproape 100 de crime, un individ aflat după gratii în California este considerat acum cel mai prolific criminal în serie din Statele Unite.

Bărbatul e condamnat deja la închisoare pe viață, și le-a mărturisit detectivilor că, între anii 1970 și 2005, ar fi ucis alte 90 de femei.Criminalul a desenat chiar portretele unora dintre victime.

Bătrânul în vârstă 79 de ani este considerat de Biroul Federal de Investigații drept cel mai prolific ucigaș în serie din istoria Statelor Unite. Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a ucis 93 de femei între anii 1970 și 2005. Omul a desenat din memorie portretele tuturor victimelor, pentru a-i ajuta pe anchetatori să le identifice.

Samuel Little, criminal în serie: ”O, Doamne, pe ea chiar am iubit-o. Avea pielea deschisă, ca mierea... Ea și alte șase feţe stăteau în fața unei case și consumau droguri”.

Potrivit autorităţilor, criminalul viza în special femei vulnerabile, cum ar fi prostituatele sau dependentele de droguri.

Samuel Little: ”Așadar, ai cunoscut-o pe această fată, presupun că la un bar de striptease în centrul orașului Columbus. Mă îndreptam către mașină când iese afară fata asta albă. Aveam portbagajul deschis. A venit la mine și m-a întrebat dacă o pot duce până în Miami”.

În faţa agenţilor FBI, bărbatul şi-a amintit detalii despre toate victimele sale. Autorităţile speră ca informaţiile obţinute de la criminal să-i ajute să identifice multe dintre cazurile cu autor necunoscut.

Până acum, anchetatorii au verificat în jur de 50 dintre confesiunile criminalului - toate au fost confirmate. Cu toate astea, agenţii cer ajutorul publicului în zeci de alte cazuri. Potrivit FBI, victimele rămâneau de multe ori neidentificate, iar decesele nu erau anchetate. Criminalul a fost condamnat în 2014 la trei sentinţe de închisoare pe viaţă, pentru alte crime dovedite la vremea respectivă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: ucis, femei, criminal, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO