Bărbat anchetat pentru că și-a vândut fiica pentru 10.000 €, ca să lase bacșiș la videochat


Ultimul update: Marti 12 Noiembrie 2019 23:25
Data publicarii: Marti 12 Noiembrie 2019 22:40
Categorie: Stiri externe
Poliție

Un bărbat din China și-a vândut fiica unui cuplu în schimbul a peste 10.000 de euro pentru a a-i lăsa bacșiș unei femei de pe un site de videochat.

Bărbatul, cunoscut drept Lu, avea doi copii, fată și băiat, pe care susține că nu și-a mai permis să îi crească după ce soția sa l-a părăsit, potrivit Daily Mail.

Acum el este cercetat pentru trafic de minori după ce în februarie și-a vândut fiica.

Potrivit presei locale, bărbatul a fost prezentat cumpărătorilor de către doi intermediari, la începutul anului. Astfel, fata a ajuns la soții Chen, care locuiesc la 110 kilometri depărtare de reședința lui Lu.

Soții Chen aveau un fiu care le-a murit în 2017, iar problemele de fertilitate au făcut ca singura lor speranță de a avea un copil să fie adopția.  Prin urmare, în februarie, cei doi au mers la domiciliul lui Lu din Putian pentru a o lua pe fată și i-au plătit acestuia 80.000 de yuani, adică puțin peste 10.000 de euro.

Potrivit procurorilor, bărbatul a a folosit banii ca să plătească mai multe vloggerițe care ofereau show-uri live pe o platformă de streaming.

Autoritățile au descoperit cazul abia în mai, după ce familia adoptivă a încercat să obțină un act de identitate pentru copil, folosind un certificat de naștere fals.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO