Băiatul cu nanism hărțuit de colegi, vedetă la un meci de rugby


Ultimul update: Duminica 23 Februarie 2020 12:08
Data publicarii: Duminica 23 Februarie 2020 11:45
Categorie: Stiri externe
Quaden

Quaden, băiețelul de 9 ani hărțuit la școală de colegi pentru că suferă de nanism, a condus pe teren o echipă de rugby din Australia, în fața a mii de fani, relatează CNN.

Băiatul a fost invitat căpitanul echipei Indigenous All Stars să conducă echipa în teren la meciul demonstrativ contra New Zealand Maoris de duminică.

„Suntem aici să te sprijinim, prietene”, a transmis căpitanul Latrell Mitchell, într-un mesaj video, în care era însoțit de întreaga echipă.

Quaden a emoționat întreaga lume după ce mama sa a postat pe o rețea de socializare un clip în care băiatul care plânge în hohote după ce a fost hărțuit la școală pentru că suferă de nanism.

Yarraka Bayles din Queensland, Australia, a postat pe internet o filmare cu fiul său pentru a arăta ce efecte are fenomenul „bullying” asupra fiului ei Quaden.

Pe filmarea se poate vedea cum Quaden plânge în hohote și îi spune mamei sale că vrea să se spânzure.

„Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, sunt vorbele terifiante ale copilului.

Mama băiatului povestește că abia îl luase pe acesta de la școala, când a fost martoră unui episod de hărțuire și că vrea să arate tuturor prin ce stări trece copilul din cauza celorlalți copii.

Clipul video a fost vizionat de peste 14 milioane de ori, atrăgând atenția mai multor vedete.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO