"BAC-ul nu e un motiv pentru a nu sarbatori". Cum s-au distrat absolventii in cluburil de noapte. VIDEO

Ultima actualizare: 03-06-2015 06:56
elevi Chisinau

Absolventii din Republica Moldova au sarbatorit sambata ultimul clopotel. Dar nu doar la careul solemn, ci au dat petreceri pe cinste in cluburi.

Astfel, si-au amintit de momentele frumoase din anii de scoala si au incercat sa uite de examene care ii asteapta, relateaza protv.md.

Cluburile de noapte si cele karaoke s-au umplut de absolventi. Muzica buna i-a tinut pe pe ringul de dans pana dimineata, mai ales ca proprietarii de localuri si animatorii au pregatit pentru ei programe speciale.

Tinerii de la Scoala profesionala numarul 1, din Chisinau, de exemplu, au hotarat sa se distreze ca sa mai scape de emotii inainte de examene. De luni, promit ca se vor apuca din nou de carte.

"Suntem foarte bucurosi, avem multe emotii, suntem cei mai, cei mai buni. Suntem foarte gata de examene", spune o absolventa.

 

Intr-un club de noapte au marcat absolvirea celor 12 ani de studii si elevii liceului “Mihai Viteazul”. Acestia, insa, s-au ascuns de ochii lumii si au inchiriat un spatiu aparte doar pentru ei.


"In sfarsit am terminat anii de liceu si de acum incepe o viata mult mai matura. La matematica, va fi mai greu", explica elevii.

Dupa ce au prins la curaj, unii tineri au si cantat.

Daca unii s-au distrat in cluburi, altii au stat la terase, ca de exemplu, absolventii liceului “Nicolai Gogol”.

Tinerii si-au amintit de momenetele frumoase petrecute in anii de liceu, dar nu au uitat ca au de sustinut si examenele de bacalaureat.

In acest an, examenele de bacalureat se vor desfasura in perioada 2-19 iunie. La examene s-au inscris aproape 27.000 de candidati, dintre care 7 mii 533 sunt restantieri din anul precedent.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO