Avionul în care se afla Emiliano Sala, dispărut acum două săptămâni, a fost găsit

Ultima actualizare: 04-02-2019 09:45

Avionul privat la bordul căruia se afla jucătorul de fotbal Emiliano Sala a fost găsit în Canalul Mânecii, relatează publicația L'Equipe.

Un cercetător marin, șeful unei echipei de căutare, finanțată privat, a anunțat duminică noapte că au fost găsite rămășițele avionului care-l avea la bord pe starul argentinian Emiliano Sala și care a dispărut acum două săptămâni deasupra Canalului Mânecii, relatează CNN.

Căutările avionului în care se aflau fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson au fost reluate duminică și de autoritățile britanice de la Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB).

”Rămășițele avionului în care se afla Emiliano Sala și care era pilotat de David Ibbots au fost localizate în această dimineață (n.r. duminică) de către FPV MORVEN (n.r. navă  de supraveghere și cercetare)” a anunțat duminică pe Twitter, șeful echipei private de căutare, David Mearns.

Familiile celor două persoane dispărute au fost informate de poliţie. Mai multe detalii vor fi oferite, luni, într-o conferinţă de presă.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO