Autocar cu 60 de turiști străini răsturnat într-o râpă în Italia. Bilanțul victimelor


Ultimul update: Miercuri 22 Mai 2019 20:16
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2019 20:08
Categorie: Stiri externe
Autocar cu turiști răsturnat într-o râpă în Italia

Un autocar în care se aflau 60 de turiști s-a prăbușit, miercuri, într-o râpă, pe o autostradă din apropiere de Siena, autoritățile italiene anunțând un mort și 37 de răniți.

Potrivit presei italiene, persoana decedată este o femeie de 40 de ani din Rusia, care era ghid turistic pentru cei peste 60 de turişti.

Pompierii au anunţat pe Twitter că au scos din maşina răsturnată trupul unei femei şi patru supravieţuitori. În imagini se poate vedea cum autocarul este răsturnat pe o parte într-un şanţ, după ce a trecut printr-un gard de protecţie pentru calea ferată.

 

 

O purtătoare de cuvânt a ambasadei ruse din Roma a declarat pentru agenţia rusă de stat TASS că trupul neînsufleţit nu a fost încă identificat şi că diplomaţi ruşi s-au deplasat la faţa locului.

Ambasada a mai precizat că autobuzul era al unei companii italiene care lucrează cu turişti din Rusia şi din fostele ţări sovietice şi că printre răniţi se află 12 ruşi şi doi armeni.

Autocarul s-a răsturnat în apropierea oraşului Monteriggioni, din motive care sunt încă investigate, a precizat agenţia italiană care răspunde de autostrăzi, ANAS, într-un comunicat.

Autoritatea de sănătate publică din regiunea Toscana a precizat într-un comunicat că din cei 37 de oameni răniţi, 33 au suferit răni uşoare, iar patru se află într-o stare gravă, dar viaţa nu le este pusă în pericol.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Autocar cu 60 de turiști străini răsturnat într-o râpă în Italia. Bilanțul victimelor
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO