Atac cu cuţitul, în cartierul La Defense din Paris. Poliţia a deschis focul

Ultima actualizare: 13-12-2019 13:48
politie franta
iStock

Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă a fost "neutralizat" vineri dimineaţa în cartierul de afaceri La Defense din zona metropolitană a Parisului, a anunţat poliţia pe Twitter, transmite AFP.

"Intervenţie în curs a efectivelor de poliţie. Un bărbat care a ameninţat poliţişti cu o armă albă a fost neutralizat de funcţionari ai poliţiei care au intervenit", se arată în mesajul transmis de prefectura de poliţie din Paris.

Poliţia a îndemnat populaţia în acelaşi mesaj să "evite zona", transmite Agerpres.

O sursă din cadrul poliţiei citată de AFP a menţionat că bărbatul respectiv s-a apropiat de funcţionari ai poliţiei în jurul orei locale 10.20 (09.20 GMT) şi că poliţiştii au făcut "uz de armă" de cel puţin cinci ori.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a fost rănit la torace şi picior. Nu au fost furnizate detalii privind arma cu carei-a ameninţat pe poliţişti şi aceştia nu au fost răniţi în incident.

Potrivit unor surse poliţieneşti citate de Reuters, un bodyguard a alertat poliţia în legătură cu prezenţa unui individ cu un cuţit în piaţa La Defense, iar suspectul a alergat în direcţia patrulei cu trei membri care venea să verifice situaţia, mânuind un cuţit şi strigând: "Vă omor!".

La Defense (vest) găzduieşte numeroase sedii de firme, precum şi un mare centru comercial, un nod de transport intermodal, iar actualmente şi o piaţă populară de Crăciun.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO