VIDEO: Momentul în care un camion e înghițit de un lac negru. "E ca o oglindă"

Ultima actualizare: 13-12-2019 14:12

Doi angajaţi ai unei companii americane de deszăpezire au scăpat în ultima clipă de un duș rece care le putea fi fatal.

Utilajul în care se aflau nu a mai putut fi controlat din cauza stratului gros de gheață și a ajuns într-un lac.

Camionul împrăstia sare pe o pistă pentru biciclete aflată pe malul lacului Michigan. Însă, ajuns pe o porțiune acoperită de gheață, roțile din spate au pierdut aderența, iar vehiculul a alunecat în apă.

Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere a unui localnic. În înregistrare vedem și cum cei doi angajați ai companiei de deszăpezire se salvează în ultima clipă.

Jason Lach, pompier: „După cum se poate vedea aici, porţiunea aceasta neagră e ca o oglindă în acest moment."

Cabina camionului a rămas la suprafață. Chiar și așa, echipele de intervenție au fost nevoite să aștepte un utilaj special pentru a aduce vehiculul pe mal. Întreaga operațiune a durat mai bine de cinci ore.

Jason Lach, pompier: „Poate nu arată aşa periculos, dar este un gheţuş în pantă pe care oricine ar putea aluneca şi s-ar duce direct în lac, aşa cum s-a întâmplat cu acest camion."

Pentru a preveni un alt accident din cauza poleiului, autoritătile au închis circulația, atât pentru pietoni, cât și pentru bicicliști.

Asta în condițiile în care nivelul lacului a crescut, iar apa a ajuns pe pista pentru biciclete, unde a și înghetat, deși echipele de deszăpezire au aruncat sare în acea zonă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO