Atac armat într-un liceu din Texas. Sunt mai multe persoane rănite |VIDEO

Ultima actualizare: 06-10-2021 23:05
Atac armat în SUA

Un nou atac armat s-a petrecut miercuri într-un liceu din Texas. Mai multe persoane au fost rănite după ce o persoană înarmată a deschis focul, informează poliţia şi media locale, potrivit AFP și Agerpres.

 

UPDATE: Suspectul atacului armat a fost prins și reținut de poliție, potrivit unui comunicat al Poliției din Arlington, difuzat pe Twitter. El este acuzat de mai multe fapte de tentativă de omor, cu circumstanțe agravante.

Patru persoane au fost rănite în atacul armat care a avut loc într-un liceu din Arlington, statul american Texas. Un elev a deschis focul după o ceartă cu un alt elev.

Dintre cei patru răniţi, trei au fost transportaţi la spital, a declarat şeful-adjunct al poliţiei, Kevin Kolbye, într-o conferinţă de presă, fără a preciza gravitatea rănilor.

Al patrulea rănit a primit îngrijiri la faţa locului, prezentând leziuni uşoare.

Trei dintre victime sunt elevi, în timp ce a patra este mai în vârstă, a adăugat polițistul, fără a putea preciza dacă este vorba de un profesor sau un membru al personalului nedidactic al liceului.

Atacatorul este un elev de 18 ani, Timothy George Simpkins, care a fugit după ce a deschis focul.

Potrivit lui Kolbye, atacul armat este rezultatul unui conflict care a avut loc între elevi într-o clasă.

„Suntem la locul unui atac armat la liceul Timberview", anunța poliţia locală din Arlington, pe Twitter.

Postul local afiliat NBC a relatat că atacul armat s-a soldat cu "mai multe" victime. Potrivit canalului de televiziune Fox, preluat de EFE, cel puţin trei persoane au fost rănite.

„Cel puţin două persoane au fost rănite" şi poliţia "îl caută activ pe suspect", a declarat la rândul său primarul oraşului Jim Ross pentru NBC.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO