Angajata unui supermarket din Franța, luată ostatică în timpul unui jaf cu Kalaşnikovul

Ultima actualizare: 08-06-2020 19:04
jaf
Shutterstock

Patru bărbaţi înarmaţi au luat luni ostatică o angajată a unui supermarket, la câţiva kilometri de frontiera cu Elveţia, după care au golit seiful supermarketului şi au fugit, scrie presa franceză.

 

O scenă demnă de un film de acţiune a avut loc luni dimineaţa, în comuna Ferney-Voltaire (Auvergne-Rhône-Alpes), la doar câţiva kilometri de frontiera elveţiană, transmite cotidianul regional Le Dauphiné Libéré, potrivit News.ro.

Patru hoți au luat-o ostatică luni, la ora locală 5.30 (6.30, ora României), pe contabila supermarketului Leclerc din Ferney-Voltaire, în timp ce aceasta ieşea din casă.

Ei au condus-o până la hipermarket, unde au ”neutralizat” doi paznici, după ce au tras mai multe focuri de Kalşnikov.

Potrivit victimelor, rănite uşor, hoții erau înarmaţi de asemenea cu mai multe arme de mână.

Ameninţată, contabila i-a condus pe cei patru până la seif, pe care au obligat-o să-l deschidă. Nu se stie exact la ce valoare se ridică prejudiciul.

”Aceasta nu este prima oară când un supermarket este jefuit în Pays de Gex. Nu mai atacă băncile. Este mai uşor în magazinele mari, în care există în continuare bani lichizi”, a declarat pentru publicaţie primarul din Ferney, Daniel Raphoz.

Aici se încasează bani lichizi în contextul în care Pays de Gex atrage o importantă clientelă elveţiană, care foloseşte numerar.

”Cea ce este sigur este că lovitura a fost pregătită meticulos”, a mai declarat primarul din Ferney.

Procurorul Republicii din Bourg-en-Bresse Christophe Rode a deschis o anchetă cu privire la ”furt armat” şi ”sechestrare”.

Ancheta a fost încredinţată Secţiei de cercetare a Jandarmeriei din Lyon.

Acesta este al treilea jaf în Pays de Gex în decurs de două luni. În februarie, a fost jefuit un magazin de bijuterii, iar în martie un magazin Netto.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO