Prietenii alaturi de care Amy Winehouse se droga stiu ce a provocat moartea artistei

24-07-2011 15:26

Amy Winehouse

Desi cauza mortii cantaretei Amy Winehouse nu a fost inca stabilita, ipoteza unei supradoze de droguri devine tot mai probabila. Cu mai putin de 24 de ore inainte de a muri, artista britanica a cumparat un cocktail de droguri.

O sursa a publicatiei The People sustine ca vineri seara, putin dupa ora 10.00, Amy Winehouse a fost vazuta cumparand droguri de la un dealer din Camden. Ar fi vorba de cocaina, heroina, ecstasy si ketamina. Aceste substante, la care s-ar fi putut adauga si alcoolul - un alt viciu de-al cantaretei - ar fi putut provoca decesul.

Momentul in care trupul lui Amy Winehouse este scos de legisti din casa. VIDEO

"Amy parea hotarata sa petreaca in stil mare vineri noapte. A iesit in oras, dar parea decisa sa continue petrecerea in apartamentul ei. Nimeni dintre noi nu stie cine a fost alaturi de ea in primele ore ale zilei de sambata. Dar iesitul in oras a fost in mod cert o prioritate pentru ea", a povestit sursa.

Amy Winehouse era in viata cand paramedicii au ajuns la ea

Prietenii vedetei au dezvaluit pentru Sunday Mirror ca foarte posibil, Amy a murit din cauza unei pastile de ecstasy "proaste", combinata cu o cantitate mare de alcool.

Amy Winehouse suferea si de emfizem pulmonar, care ii provoca probleme de respiratie.

Drogurile si alcoolul nu sunt singurele cauze. Drama care a ucis-o pe Amy Winehouse

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO