Alertă de securitate în Marea Britanie. Două pachete suspecte, trimise la Banca Angliei

Dată publicare: 05-04-2019 21:09
Dată actualizare: 05-04-2019 21:12


police

Poliţia a declarat lipsite de pericol două pachete suspecte trimise vineri la Banca Angliei şi a precizat că măsura de izolare a zonei dispusă iniţial a fost ridicată, relatează Reuters.

Banca Angliei nu a comentat situaţia creată.

Luna trecută, colete cu conţinut explozibil au fost trimise unor clădiri din Londra şi Glasgow în Marea Britanie şi din Limerick în Irlanda, despre care poliţia susţine că erau legate.

Poliţia a aruncat în aer un colet trimis la Universitatea din Glasgow pe 6 martie şi a precizat că exista o legătură cu trei dispozitive trimise în puncte nodale de transport din Londra cu o zi înainte.

Colete poştale cu bombe de mici dimensiuni au fost trimise la aeroporturile londoneze Heathrow şi City şi la Waterloo, cea mai aglomerată gară feroviară din Londra, pe 5 martie. Un dispozitiv a luat foc când coletul a fost deschis, dar nu a provocat rănirea nimănui şi serviciile de transport nu au fost întrerupte.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO