A rămas dezbrăcată și la un pas să ajungă paralizată. Ce a pățit într-un parc acvatic

Dată publicare: 10-07-2019 15:43
Dată actualizare: 10-07-2019 15:57


A rămas dezbrăcată și la un pas să ajungă paralizată. Ce a pățit într-un parc acvatic

O mamă din Marea Britanie a suferit un accident cumplit în timp ce se afla într-un parc acvatic din Egipt.

Tracy Turner, în vârstă de 51 de ani, a suferit multiple fracturii la nivelul coloanei vertebrale și a fost la un pas să rămână paralizată, în timp ce voia să se distreze pe un tobogan cu apă.

Incidentul a fost surprins la de o cameră de supraveghere din zonă. Din cauza presiunii apei, femeia a rămas și fără costumul de baie.

Doctorii i-au spus femeii că a fost la un pas să rămână paralizată pentru totdeauna, din cauza fracturilor suferite la nivelul spatelui.

”Am avut noroc că nu am rămas în scaun cu rotile, însă următoarea persoană care va folosi toboganul s-ar putea să nu fie. Cei care administrează locația doar ne iau banii, însă nu fac nimic în cazul vreunei accidentări. Se spală pe mâini și atât. Nici măcar nu s-au deranjat să mă întrebe cum mă simt după accident”, a povestit femeia, potrivit The Sun

Mai mult, Tracy spune că nu i s-au oferit instrucțiuni de siguranță înainte să folosească toboganul. ”Presiunea apei a fost imensă. M-a aruncat ca pe o păpușă. Nu am avut niciun control”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO