A postat ceva pe Facebook si a fost imediat bagat la inchisoare. Postarea pe care acest barbat o regreta amarnic

Dată publicare: 19-08-2016 13:28
Dată actualizare: 22-08-2016 07:04


Scott Richards

Atentie la ce postati pe conturile voastre de Facebook! Un barbat de 42 de ani si-a petrecut ultimele trei saptamani intr-o celula in arestul politiei din Dubai, dupa ce a postat ceva pe reteaua de socializare.
 

Scott Richards, un consultant economic australian din Adelaide, a fost arestat pe 28 iulie si acuzat de strangere de fonduri fara permisiune dupa ce a petrecut in arest 22 de zile, la sectia Al Murraqabat, din Dubai, relateaza The Telegraph.

Barbatul nu a facut altceva decat sa posteze un link spre o campanie de strangere de fonduri pentru o tabara de refugiati din Afganistan. Insa o lege adoptata in 2015 in Dubai spune ca ai nevoie de aprobare din partea Departamentului pentru Activitati si Afaceri Caritrabile pentru a face reclama unor organizatii care se ocupa cu donatii.

Mama barbatului a povestit pentru BBC ca, pana acum, doar sotia lui a reusit sa il vada: "Poate sa ii duca haine doar o data pe saptamana. Ii mai duce si bani ca sa aiba pentru apa si mancare in plus. Este ingrijorata pentru el, dar si pentru ea, ca daca ramane fara bani va trebui sa plece din tara. Se teme si pentru copiii lor".

Familia a cerut guvernului australian sa intervina in acest caz, motivand ca expatii din Dubai nu sunt informati de autoritati asupra a ce le este interzis sa faca.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO