A fost facuta grasa de un sofer de camion in timp ce alerga. Raspunsul ei a facut-o faimoasa peste noapte

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01
revista

In urma cu o luna, Lindsey Swift, o tanara de 26 de ani din Barnsley, a fost criticata de un barbat in timp ce alerga. Acesta a inceput sa-i cante piesa “Big girl, you are beautiful”, o aluzie la faptul ca este grasa, dar ca arata totusi bine.

Remarca lui nu a facut altceva decat sa o enerveze, motiv pentru care a postat o scrisoare pe pagina ei de Facebook, care intre timp a devenit virala.

“Sunt, intr-adevar, plinuta, si sunt, intr-adevar, frumoasa. Multumesc ca ai observat. Nu mi-e rusine cu corpul meu. Nu m-a impiedicat niciodata sa fac tot ceea ce mi-am dorit. Corpul meu gras a facut lucruri pe care tu, din dubita ta alba, poti doar sa visezi. Corpul meu a inotat in apele clare din Thailanda pe care tu le-ai vazut probabil doar la televizor, a vizitat tari la care poti doar visa sa le vizitezi si a fost parte din niste culturi pe care mintea ta e prea mica pentru a le aprecia. Creierul meu gras vorbeste limbi pe care tu nu ai considerat ca merita sa le inveti”, a scris ea pe Facebook.

Apoi a continuat: “Recent, am luat decizia sa fac sport, pentru ca este distractiv si sanatos. Mi-am propus sa alerg 10 kilometri si il voi atinge. Sunt cu 6 kilograme mai slaba si pot sa fac lucruri pe care nu le puteam face inainte. Ma revolta faptul ca cineva ar descuraja un asemenea efort.”

Dupa ce mesajul ei a devenit viral revista Women’s Running a pus-o pe coperta, intr-un numar ce va aparea pe piata in luna noiembrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO