A creat Facebook! Milionar la 26 de ani: sta cu chirie si doneaza bani!

Ultima actualizare: 06-11-2012 05:47
Mark Zuckerberg

Te-ai gandi ca are un palat, se lafaie in puf si poate a uitat de unde a plecat. Nu e cazul lui Mark Zuckerberg, care are tot ce poate sa isi doreasca in viata, dar a ramas modest.

Discret din fire, Mark Zuckerberg i-a lasat pe producatorii de la emisiunea lui Oprah Winfrey sa intre in casa sa. Mai bine zis, in locuinta pe care a inchiriat-o alaturi de iubita sa Priscilla Chan, cea care ii e prietena de foarte multa vreme.

Casa, mai degraba modesta, se afla in Palo Alto, in California. Biroul de unde Mark supravegheaza afacerea, cand e acasa, are doar trei scaune, o masa si doua rafturi.

Milionarul nostru e insa obsedat de munca si sta la birourile Facebook in jur de 16 ore pe zi. Acum studiaza chineza in fiecare dimineata. Vrea sa se pregateasca pentru vacanta pe care o va petrece la finalul anului, impreuna cu Priscilla, in China.

Mark a aparut in emisiunea lui Oprah ca sa anunte o subventie de 100 de milioane de dolari pentru reforma scolilor din America.

Zuckerberg a lansat Facebook alaturi de Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz si Chris Hughes, trei colegi de camera si de cursuri, pe vremea cand erau studenti. Are 24% din actiunile companiei si o avere estimata la 6,9 miliarde de dolari!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO