A baut atat de mult incat a orbit. Ficatul i se umfla instant atunci cand consuma alcool

Dată publicare: 16-09-2011 09:04
Dată actualizare: 30-10-2012 05:39


Suzi Fox

O tanara de 22 de ani din Marea Britanie povesteste cum a orbit din cauza dependentei de alcool. Afla din text la ce varsta a inceput sa bea si cat alcool obisnuia sa consume pe zi.

Suzi Fox a inceput sa bea de la varsta de 11 ani, cand obisnuia sa chiuleasca de la scoala cu prietenii si sa fuga in parc, unde se imbatau cu bere si fumau canabis.

Nu a trecut mult timp pana cand Suzi a inceput sa consume cantitati mari de votca si rom si sa se tarasca parctic prin viata. A ajuns sa doarma pe strazi si sa consume cocaina, crack, speed, ecstasy, LSD, ketamina si ciuperci halucinogene.

"Beam tot ce imi pica la mana. Puteam sa consum cu usurinta 24 de beri si o sticla de votca pe zi", a marturisit Fox.

Intr-o zi a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a baut echivalentul in alcool a trei sticle de votca - de cinci ori cantitatea saptamanala recomandata pentru un barbat.

Din cauza excesului de alcool Suzi aproape ca si-a pierdut vederea in totalitatea la ochiul stang. Iar ficatul i se umfla atat de tare daca bea numai cateva inghitituri de vin, incat tanar pare insarcinata in luna a noua, asa cum singura a declarat.

Mama a unui copil, Suzi Fox spune ca a reusit sa-si schimbe viata la 180 de grade. Mai mult, vrea sa-i ajute si pe altii sa scape de dependenta de alcool.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO