28 de americani au ramas blocati in lift de la metrou

Ultima actualizare: 17-09-2012 22:47

Ce faci cand te trezesti blocat in lift, fara sa stii cand si cum vei iesi de acolo? Nu poti decat sa astepti sosirea pompierilor si exact asta au facut 28 de oameni din New York, captivi intr-un ascensor amplasat la metrou.

Cei 28 de oameni au vrut sa faca o banala calatorie cu metroul din New York. Insa nici macar nu au ajuns in tren. Dupa ce au intrat in liftul care ar fi trebuit sa ii duca pe peron, si-au dat dat seama ca nu-i chip sa mai iasa de acolo.

Momentele au fost extrem de neplacute, iar o fetita de 5 ani a facut un atac de panica.

Pompierii care au intrat prin tavan in lift au fost intampinati cu aplauze.

Totusi, printr-o incercare mult mai grea a trecut un barbat care a stat aproape doua zile intr-un lift, fara apa sau mancare.

Barbatul de 34 de ani a ramas la serviciu peste program, vineri seara. Cladirea era goala, asa ca nimeni nu i-a auzit tipetele, iar angajatul zelos a stat in cutia metalica mai bine de 40 de ore.

Totusi, exista si o parte buna. Omul a primit din partea sefilor, drept compensatie, o suma cu 5 zerouri in coada.

Nici starurile nu sunt ocolite de astfel de ghinioane. Li s-a intamplat si baietilor din trupa The Jonas Brothers sa ramana prizonieri intr-un lift, dupa un concert. In cazul lor, calvarul n-a durat insa mai mult de o jumatate de ora.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO