"Am mers in Colectiv, apoi m-am trezit a doua zi in Israel. Trecuse o luna si jumatate". Cristian Matei s-a intors acasa

22-01-2016 07:36


Este un luptator, este un invingator si este din nou acasa, langa ai lui!

Cristian Matei, colegul nostru ranit in incendiul din Colectiv si internat vreme de doua luni si jumatate la o clinica din Israel, s-a intors vineri-noapte in tara, impreuna cu sotia sa, care i-a fost alaturi clipa de clipa.

Mumu, asa cum ii spun apropiatii, a fost asteptat la aeroport de familie, de prieteni, dar si de colegi. Revederea a fost emotionanta pentru toti.

Ca niste invingatori. Asa au fost intampinati Mumu si sotia lui. Emotiile nu i-au "gatuit" colegului nostru simtul umorului.

"Voi n-aveti somn? Dar cati sunteti?", a glumit Mumu.

Bucuros, Mumu i-a imbratisat pe fiecare in parte pe cei care au asteptat cu nerabdare sa il revada. A glumit, a ras si a povestit. Iar sotia sa a fost mereu langa el.

Cristian Matei: "Eu ma bucur ca am ajuns intreg acasa si bine mersi, datorita sotiei in primul rand, si prietenilor si colegilor care m-au sustinut. S-a intamplat ce s-a intamplat in Colectiv si a doua zi m-am trezit in Israel. Cam asa a fost pentru mine. Si trecuse de fapt o luna."

In noaptea tragediei, Mumu a inceput sa filmeze cu telefonul mobil imediat dupa ce a izbucnit incendiul. A inregistrat 42 de secunde, timp in care flacarile nu l-au crutat. Din infernul din Colectiv, a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni, iar din 6 noiembrie a fost transferat la o clinica din Israel. Acolo, a luptat, alaturi de medici, sa se faca bine.

Cristian Matei: "Am nevoie sa fac tratament, ambele maini trebuie tratate. Am fost internat cu rani de gradul 2 si 3. Va trebui sa merg la un centru de fizioterapie."

Asadar, la fel de curajos si perseverent, Mumu se angajeaza acum intr-o noua misiune.

VIDEO PROTVPLUS.RO