"Ne-a adus lacrimi in ochi" Gestul unor tineri pentru cadrele medicale dupa tragedia de la Colectiv

medici, flori, colectiv, facebook

Emotia declansata printre romani de tragedia din clubul Colectiv a dus la un val de reactii impresionante.

Mai multi tineri, cu sprijinul unei florarii, au mers marti cu bratele pline de flori la Spitalul de urgenta Floreasca, Spitalul Minicipal, Spitalul de arsi si Centrul de tranfuzie sanguina Bucuresti pentru a le darui flori cadrelor medicalele. Gestul lor "flori pentru eroi" - i-a impresionat pe medici si asistente.

"Impreuna cu un grup de tineri, MOFT, cu sustinere de la Magazinul de Trandafiri, am facut un gest de apreciere menit sa aduca un zambet acelora care au grija de noi toti. Am daruit ‪#‎floripentrueroi‬ cadrelor medicale de la Spitalul de urgenta Floreasca, Spitalul Minicipal, Spitalul de arsi si Centrul de tranfuzie sanguina Bucuresti.

Va povestesc o intamplare care ne-a adus lacrimi in ochi: Dupa ce am terminat de impartit trandafiri la Spitalul Municipal, am iesit afara si ne-am indreptat spre iesire. Ne-am oprit un pic pe trotuar pentru a ne bucura impreuna de reusita si a schimba povesti. O tanara imbracata in uniforma SMURD a venit dupa noi si ne-a spus asa : "Am venit sa va multumesc din partea colegilor mei si a doctorilor din spital pentru gestul frumos pe care l-ati facut. Noi am fost in prima masina care a ajuns vineri la fata locului. Si vreau sa stiti ca astazi, prin ceea ce ati facut, ne-ati redat increderea. In tineri, in romani si in faptul ca se poate mai bine". Avea lacrimi in ochi si noi eram cu totii blocati. Asa cum nici ei nu s-au asteptat la surpriza noastra, nici noi nu ne-am asteptat la acea minunata multumire.

Eu va multumesc din suflet pentru ajutor. Au fost alaturi de mine pusti de 18-19 ani. Au fost colegi, prieteni, si oameni pe care nu i-am vazut niciodata. Asta ma face sa cred ca se pot schimba multe in bine. NOI, fiecare dintre noi, putem schimba Romania in bine. Sunt gesturi mici dar care motiveaza si conteaza foarte mult" a povestit pe Facebook una dintre tinerele care s-au mobilizat.

Citește și
ancheta colectiv
Marturia unui medic care a ajutat victimele din Colectiv: "Vesnica recunostinta "spagarilor" din spitalele bucurestene"
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

 

 

PUTEM FACE BINE!Astazi ne-am incarcat cu energie pentru urmatoarele luni !!!!!!!!!!!!Impreuna cu un grup de tineri,...

Posted by Mia Lungu on Tuesday, 3 November 2015
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Confesiunile tulburatoare ale Violetei, asistenta pe care noaptea de vineri a marcat-o pe viata:
Confesiunile tulburatoare ale Violetei, asistenta pe care noaptea de vineri a marcat-o pe viata: "Erau imagini apocaliptice"

Violeta Maria Naca, o asistenta medicala care a ajuns printre primii la clubul Colectiv, a hotarat sa vorbeasca despre scenele la care a fost martor fara voie, in acea seara cumplita.
 

Marturia unui medic care a ajutat victimele din Colectiv:
Marturia unui medic care a ajutat victimele din Colectiv: "Vesnica recunostinta "spagarilor" din spitalele bucurestene"

Unul dintre medicii care a intervenit in aceste zile pentru a salva vietile victimelor din clubul Colectiv a facut o marturisire brutal de sincera si profunda.

Tragedia de la Colectiv, prin ochii unei asistente: AM VAZUT IADUL! Mergeau, urlau, se tarau, erau tineri desfigurati
Tragedia de la Colectiv, prin ochii unei asistente: AM VAZUT IADUL! Mergeau, urlau, se tarau, erau tineri desfigurati

O asistenta medicala de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov a povestit momentele de groaza prin care a trecut la interventia de vineri seara, dupa incendiul produs in Clubul Colectiv, in urma caruia 27 de persoane au murit.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.